Best of Etűd 2012

Az ETŰD Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz Tanszakának április 17-i gálakoncertjén a tanári kar is fölment a színpadra. VIDEÓ

Az "etűdös" tehetségek számára kiemelkedő élmény ugyanarra a színpadra felállni, ahol előttük olyan zenészek léptek fel, mint Dave Douglas vagy Kenny Garrett. A rendre maratoni hosszúságú műsor minőségére a zenekari gyakorlatokat tartó tanárok a neve a garancia - akik ezúttal nemrégiben elhunyt kollégájuk, Regős István tiszteletére maguk is színpadra léptek. A program másik különlegességét ezúttal az a capella illetve össznépi énekes produkciók adták, annál is inkább, mert előbbiben feltűnt Kayamar is, utóbbiban pedig Winand Gábor zongorázott. Első videónkon a diákok, a másodikon a tanárok műsorából láthatók részletek.

 

A témához csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá. Kattintson ide a belépéshez! Regisztrálni itt tud.

Kiemelt cikkeink

"Hiába felkavaró és tragikus, mégis erőt ad"

José Cura (forrás: Opera Magazin)

Releváns alakítás, igazi jutalomjáték a Leenane szépe, Pokorny Liával a címszerepben. INTERJÚ

dunaPartra ül ismét a szakma színe-java

Tim Riese

Március 2. és 8. között a dunaPart és a Hungarian Showcase egyesítésével rendezik meg a független kortárs előadó-művészeti szemlét.

Ötezer év néz vissza ránk

Az ősi Kína kincseit vonultatja fel az Iparművészeti Múzeum új kiállítása, amely kapcsán Fajcsák Györgyit kérdeztük. INTERJÚ

Júliusban jégpályává változik a Dóm tér

Nabucco - Erkel Színház (forrás: Magyar Állami Operaház, fotó: Nagy Attila)

Ezer négyzetméteres jégpályán lesz látható Verdi Az álarcosbál című operája Béres Attila rendezésében a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Portyára, magyar!

Lukács Miklós a New York-San Francisco-tengelyen mozog, az A.M.P. trió Dublinba tart, és kiadják Deseő Csaba lemezét Németországban.

Átélni mintsem megérteni

Hetedszer rendezte meg a Fesztiválzenekar és a Müpa a "bolond napot". KRITIKA

Programkereső

MIT HOL
 -TÓL   -IG