Salamon

Világkonyha otthon

2012.04.11. 13:05

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és Öné lehet a GoodFood Világkonyha áprilisi, második lapszáma!

Az újabb kiadványban Kulka János négyfogásos ételsort készített, közben pedig rengeteget mesélt magáról, a főzésről és a szeretetről. A GoodFood áprilisi lapszámában olvasható a színész zöld spárgás-fehérboros rizottója, a családi recept alapján készült sonkás remegős és egy citromos álom nevű desszert is.

Kulka János
Kulka János

Encsen található az Anyukám mondta elnevezésű étterem. Ketten viszik, a Dudás testvérek. Szilárd a főúr, Szabolcs pedig, aki két évvel idősebb az öccsénél, főnök a konyhában és a pizzasütő kemencénél. Zavarba ejtően őszinték mindketten, teli jókedvvel, mediterrán lazasággal. A receptek, amelyeket az áprilisi lapszámban megosztanak az olvasókkal: sült velős csont petrezselyem salátával, házi kenyérpirítóssal; kismalac hagymapürével; tavaszi csusza; ordás canolli.

Gordon Ramsay ezúttal vaníliafagylaltos profiterolt készít karamellöntettel - a recept a Hónapról Hónapra rovatban olvasható.

Ha április 18-án délig helyesen válaszol az alábbi kérdésre, Öné lehet a GoodFood Világkonyha áprilisi lapszáma.

Kérdésünk: Hány darab kipróbált recept olvasható a BBC GoodFood Világkonyha áprilisi számában?