alföldi róbert

2023 május 31., 11:35
Színház ajánló Szerző: Fidelio

„Ez a gondolkodás színháza” – Alföldi Róbert Az orvos című thrillert állítja színpadra az Átriumban

Milyen az, amikor fontos társadalmi kérdésekről valódi és érdemi vita folyik? Ezt a helyzetet mutatja meg egy drámai helyzet kapcsán Robert Icke thrillerje, amit Alföldi Róbert rendezésében tűz műsorra az Átrium.
2023 január 31., 11:50
Színház ajánló Szerző: (x)

Mocskos alkuk és erkölcsi dilemmák a miniszterelnök nyaralójában – válságkomédia tíz éve az Átriumban

Tizedik éve fut lankadatlan sikerrel az Átriumban a folyamatosan új elemekkel bővülő, a kül- és belpolitika aktuális fejleményeit is beépítő, válságkomédiaként aposztrofált Igenis, miniszterelnök úr! című előadás Hevér Gábor és Alföldi Róbert főszereplésével.
2023 január 5., 13:40
Színház ajánló Szerző: Fidelio

Négy napig látható az eSzínház oldalán az Alföldi rendezte Mária országa

A Szegedi Nemzeti Színház felkérése készült Székely Csaba drámája, amelyet 2022. április 29-én mutattak be Szegeden, Alföldi Róbert rendezésében. Az előadást most az eSzínház oldalán tekinthetik meg az érdeklődők január 5-től január 8-ig.
2022 december 23., 11:20
Színház ajánló Szerző: (x)

Isten, kabinetfőnök, bankigazgató és édesapa – a főszerepben: Alföldi Róbert

Az Átrium 2022/23-as évada elindul a közönség példátlan összefogásának köszönhetően, így januárban és februárban Alföldi Róbert is több tucatszor áll különböző szerepeiben a deszkákra. Hol a Mindenható, hol egy kabinetfőnök, hol egy bankigazgató, hol pedig egy édesapa bőrébe bújik a téli hónapok alatt.
2022 december 19., 10:10
Színház ajánló Szerző: (x)

Nagy sikerrel mutatták be Alföldi Róbert legújabb rendezését, Az eprésző kislányt a Budaörsi Latinovits Színházban

Hogyan lehetséges, hogy aki egykor tanácselnök volt, az új rendszerben egyből a falu polgármestere lett, és azóta is az? Hogyan lehet a valamikori hithű kommunista ma buzgó katolikus? Többek között ezeket az igen aktuális kérdéseket szegezi nekünk Az eprésző kislány.
2022 december 13., 16:35
Színház ajánló Szerző: Fidelio

Alföldi Róbert kortárs magyar drámát visz színre a Budaörsi Latinovits Színházban

„Nagyon furcsa, csavart szemszögből nézi a világot” – nyilatkozta a rendező Varsányi Anna Az eprésző kislány című drámájáról, melyet december 17-én mutatnak be a társulat színészeivel.
2022 október 12., 11:00
Színház ajánló Szerző: Fidelio

Alföldi Róbert rendezi Bíró Bence darabját a Centrál Színházban

Bíró Bence dramaturg első egész estés önálló darabja nyáron felolvasószínházként debütált, a magyartenger ősbemutatójára november 5-én kerül sor a Centrál Színházban.
2022 szeptember 6., 09:20
Színház hír Szerző: Fidelio

Alföldi Róbert közreműködésével rendeznek jótékonysági gálát az Ódry Árpád Művészotthonért

A Centrál Színházban szeptember 11-én megvalósuló est bevételével a szervezők az Ódry Árpád Művészotthon működését szeretnék támogatni.

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Színház

Mégsem mutatja be a Pesti Színház Székely Csaba társadalmi megosztottságról szóló darabját

Sokan várták már nagy izgalommal a Pesti Színház őszre meghirdetett premierjét, amiben Székely Csaba legújabb darabját, a Kalandfilmet mutatták volna be, Kincses Réka rendezésében. CIKKÜNK FRISSÜLT!
Zenés színház

VeszprémFest 2023: jön Alvaro Soler, Mariza, Anna Netrebko, Joss Stone, Norah Jones és Rost Andrea

2023-ban 20 éves a VeszprémFest. A kétévtizedes prémium zenei fesztivál július 12. és 16. között a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt zenei rendezvényeként fennállásának egyik legváltozatosabb programjával ünnepel.
Tánc

„Könnyeken átívelő nevetés” – interjú Boris Eifmannal

Ritka és egyedülálló balett érkezik Budapestre június 10-től: a világhírű koreográfus, Boris Eifman 2019-es premierje, A Pygmalion-hatás. A művészt arról kérdeztük, mi a kötődése a komikumhoz, a groteszkhez, és milyen lesz a 21. század táncnyelve.
Színház

Jelentős színházi társulatok szűnhetnek meg

A kulturális kormányzat nyilvánosságra hozta az előadó-művészeti szervezetek támogatására vonatkozó döntését. Több, a működési támogatások csökkentése miatt eleve nehéz helyzetbe került, akár évtizedes sikeres múlttal és figyelemre méltó jelennel rendelkező, közfeladatot ellátó társulat egyáltalán nem kap támogatást.
Zenés színház

Fiatal tehetségek gálakoncertjével köszöntik a nyolcvanéves Marton Évát

Egykori és jelenlegi növendékei, valamint a Marton Éva Nemzetközi Énekverseny díjazottjainak fellépésével köszönti születésnapja alkalmából az énekesnőt a Magyar Állami Operaház.

Nyomtatott magazinjaink