Sára, Márió

Messzehangzó Tehetségek

2011.11.05. 15:41

Programkereső

A Kőbányai Kulturális Központ november 18-án gyermekzsivajtól lesz hangos. Olyan gyermekek fogják elkápráztatni a megjelenteket, akiknek a mindennapjaik sok küzdelemben, szomorúságban és lemondásban zajlanak. Ennek ellenére ők tudnak nevetni és küzdeni a céljaikért.

A negyedik éve működő Messzehangzó Tehetségek Alapítvány munkájának eredménye mintegy kétszázötven nehéz sorsú, sportban vagy művészetekben tehetséget mutató kisgyermek alapítványi tehetséggondozó programba bekerülése. A program szervezői nekik kívánnak lehetőséget adni, hogy megmutathassák tudásukat egymásnak, szüleiknek, pedagógusaiknak és mindazoknak, akik e programok létrejöttéhez anyagilag és szellemileg hozzájárultak és a jövőben is segítik majd a megvalósulását.  

Varnus Xaver
Varnus Xaver

A több mint ötven szereplőt felvonultató program színes és változatos lesz: hangszeres fellépők, vers- és prózamondók, táncosok, képzőművészettel foglalkozók és sportolók egyaránt bemutatkoznak, egyéni és csoportos fellépőket is láthat a közönség. Közülük 17 gyermek veheti át Varnus Xavértól az alapítvány ösztöndíját, és vehet részt vele egy közös produkcióban a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban nvember 18-án 18 órai kezdettel.