Edu-Art

Álláslehetőség a Kínai Nemzeti Operaházban

2012.05.10. 10:42
Ajánlom
A Csendes-óceáni térség egyik jelentős és zeneileg színvonalas operaháza szólamvezetői pozíciókra hirdet felvételt.

Kína egyik leghíresebb zenekara, a Kínai Nemzeti Operaház szimfonikus zenekara 59 éve működik. A sokoldalú szimfonikus zenekar nem csak szimfonikus műveket, hanem operaműveket is ad elő. Jelenlegi igazgatója Yu Feng professzor. A közönség több száz kínai és európai operát hallhatott már előadásukban, a zenekarban gyakori vendégnek számítanak világhírű zenészek. A szimfonikus zenekar a Szovjetunióban, Japánban, az Egyesült Államokban, Finnországban, Egyiptomban, Szingapúrban, Hong Kongban, Makaóban, és Tajvanon is turnézott, így nemzeti és nemzetközi hírnévre tett szert magas színvonalú előadásaival. 

A zenekar most felvételt hirdet szólamvezetői pozíciókra

Foglalkoztatási feltételek:

- 2000 USD egy hónapra + bérleti támogatás.

Alkalmassági követelmények:

A Kínai Nemzeti Operaház olyan tapasztalt professzionális zenészek jelentkezését várja, akik elvégezték egy nemzetközileg elismert intézmény teljes képzését és részt tudnak venni angol nyelvű próbákon. Minden további feltétel azonos.

Felvételi jelentkezés:

Az itt letölthető jelentkezési lapot (melynek minden mezője kötelezően kitöltendő) postán kell elküldeni, a következőkkel együtt: útlevél, diplomák, fordítások és oklevelek másolata, igazolás jelenlegi munkahelyről, és egy nemrég készült fénykép három példányban. A jelentkezőknek továbbá küldeniük kell VCD-n vagy DVD-n egy felvételi anyagot, amely nem tartalmazhat szerkesztést és vágást. A felvételnek tartalmaznia kell a felvételihez kért összes darabot és részletet.

Kapcsolat, információ: [email protected]

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

29 éves korában elhunyt Uszléber Ádám színpadtechnikus

A Komáromi Jókai Színház munkatársát hosszú betegség után, tragikusan fiatalon érte a halál – tudatta Facebookon a teátrum.
Plusz

Ilyen volt a Sziget Fesztivál első két napja – Galéria

Szabadság, buli, önfeledt szórakozás, némi kultúrával megspékelve – a Sziget idén is hozza a formáját, a fesztiválozók pedig nagyon várták mindezt, főleg két év kihagyás után. Fura jelmezekbe bújt fiatalokból most sincs hiány, mindenki barátságos, és nagy csodálkozásunkra földön fetrengő fesztiválozókból is jóval kevesebbet láttunk, mint néhány évvel ezelőtt.
Klasszikus

Tihanyban lép fel a világhírű Marmen Quartet

A brit vonósnégyes első Magyarországi koncertjét adja az Esterházy Magyarország Alapítvány meghívására, az esemény a Harmónia a Vizek Felett III. – Bencés Zenei Ünnep programsorozat részeként valósul meg, és egyben tiszteleg Joseph Haydn előtt születésének 290. évfordulója alkalmából.
Vizuál

Elsőként Budapesten látható a rasszizmus elleni vándorkiállítás

A rasszizmus és a radikalizáció elleni harc fontosságára hívja fel a figyelmet egy bécsi vándorkiállítás, amely augusztus 23-tól lesz látható a budapesti Holokauszt Emlékközpontban. Az Osztrák Történelem Háza (hdgö) tárlatát a nagy nemzetközi sikerre való tekintettel világkörüli útra indították. "A radikalizáció bécsi modellje. Ausztria és a Soá" című kiállítást elsőként Budapesten mutatják be.
Plusz

Udvarlási tánc a Willendorfi Vénusz árnyékában – Programajánló a Sziget 3. napjára

Nem mindennapi udvarlási táncot láthatunk az olasz művész, Alessandro Sciaronni tolmácsolásában, amelyben szinte akrobatikus mozdulatokkal feszülnek egymáshoz a testek. Ha a táncból nem lenne elég, nézzük meg a Willany Leó előadását is, levezetésképpen pedig irány az ArtZone, ahol kollázsolhatunk, festhetünk és zenélhetünk is. Látogassatok el a Fidelio támogatásával megvalósuló színház- és táncplaccra augusztus 12-én is!

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.