Edu-Art

Álláslehetőség a Kínai Nemzeti Operaházban

2012.05.10. 10:42
Ajánlom
A Csendes-óceáni térség egyik jelentős és zeneileg színvonalas operaháza szólamvezetői pozíciókra hirdet felvételt.

Kína egyik leghíresebb zenekara, a Kínai Nemzeti Operaház szimfonikus zenekara 59 éve működik. A sokoldalú szimfonikus zenekar nem csak szimfonikus műveket, hanem operaműveket is ad elő. Jelenlegi igazgatója Yu Feng professzor. A közönség több száz kínai és európai operát hallhatott már előadásukban, a zenekarban gyakori vendégnek számítanak világhírű zenészek. A szimfonikus zenekar a Szovjetunióban, Japánban, az Egyesült Államokban, Finnországban, Egyiptomban, Szingapúrban, Hong Kongban, Makaóban, és Tajvanon is turnézott, így nemzeti és nemzetközi hírnévre tett szert magas színvonalú előadásaival. 

A zenekar most felvételt hirdet szólamvezetői pozíciókra

Foglalkoztatási feltételek:

- 2000 USD egy hónapra + bérleti támogatás.

Alkalmassági követelmények:

A Kínai Nemzeti Operaház olyan tapasztalt professzionális zenészek jelentkezését várja, akik elvégezték egy nemzetközileg elismert intézmény teljes képzését és részt tudnak venni angol nyelvű próbákon. Minden további feltétel azonos.

Felvételi jelentkezés:

Az itt letölthető jelentkezési lapot (melynek minden mezője kötelezően kitöltendő) postán kell elküldeni, a következőkkel együtt: útlevél, diplomák, fordítások és oklevelek másolata, igazolás jelenlegi munkahelyről, és egy nemrég készült fénykép három példányban. A jelentkezőknek továbbá küldeniük kell VCD-n vagy DVD-n egy felvételi anyagot, amely nem tartalmazhat szerkesztést és vágást. A felvételnek tartalmaznia kell a felvételihez kért összes darabot és részletet.

Kapcsolat, információ: eurosa@126.com

Programkereső

Legolvasottabb

Klasszikus

Zongorabillentyűzetet formázó virágkompozíció Cziffra György tiszteletére

A Cziffra György-emlékév keretében különleges virágkompozíciót készített a FŐKERT Nonprofit Zrt a Szent István Parkba.
Klasszikus

Herboly Domonkos: „Még jobban megbecsüljük a közönséget”

Megpróbáltatásokkal teli koncertévad van mögöttünk, ami az ország első számú együtteseit is próbára tette, szakmailag és lelkileg egyaránt. A Nemzeti Filharmonikusok főigazgatójával, Herboly Domonkossal beszélgettünk a tapasztalatokról és a következő évadra vonatkozó terveikről.
Zenés színház

"Science fictionszerű fantáziatúra" – Dömötör András a Figaro³ című előadásról

Tematikus évadot hirdetett a Magyar Állami Operaház A Francia Múzsa Szezonja címmel, amelynek záró darabja a Beaumarchais Figaro-trilógiájának (A sevillai borbély, a Figaro házassága és A bűnös anya) operaváltozataiból készült, Figaro³ című előadás. A produkció rendezőjét, Dömötör Andrást kérdeztük.
Vizuál

Tablókon Mészöly Miklós élete

A 100 éve született Mészöly Miklós halálának 20. évfordulója alkalmából, az író életművéhez kapcsolódó szabadtéri kiállítás nyílt Budapesten.
Könyv

71 éves korában elhunyt Kántor Péter

A József Attila- és Magyarország Babérkoszorúja-díjjal kitüntetett költő, műfordító halálhírét a Magvető kiadó közölte.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.