Edu-Art

Az Örkény István Színház honlapdesign-pályázata

2012.06.14. 09:28
Ajánlom
Megújuló honlapjára vár designterveket az Örkény Színház, pályázni június 24-ig lehet.

Az Örkény István Színház pályázatot hirdet honlapdesignjának tervezésére. A pályázat nyílt, egyfordulós, az alábbi feltételekkel:

A pályázó: 

Pályázatot nyújthat be bármely természetes személy, illetve designtervező, honlap készítő vagy grafikai cég.

A pályamű:

- A pályázatra minden olyan grafikai programmal készített designterv beadható, ami sem nyomtatásban, sem pedig elektronikus formában nem jelent meg, és nem nyert díjat korábbi pályázaton. Ezen feltételeknek folyamatosan fenn kell állniuk a pályázat elbírálási határidejéig.
- Nem elvárás, hogy a pályamű stílusában utaljon a jelenlegi weboldal szerkezetére vagy designjára, az azonban igen, hogy a színház profiljához, kialakult arculatához, szellemiségéhez illeszthető legyen.
- Egy pályázó maximum 3 pályaművet nyújthat be. Nevezési díj nincs.
- A pályaművet jpg., png vagy pdf, és layeres psd formátumban kell benyújtani, az esetleg felhasznált egyedi fontok mellékelésével. 
- A pályamű kizárólag a pályázó saját alkotása, szellemi terméke lehet.

A pályázat díjazása:

Az alkalmasnak ítélt pályaművek alkotóival a színház felveszi a személyes kapcsolatot, és a további részletek megbeszélése után dönt a megbízásról.

A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművének felhasználása esetén a színház művészi és technikai igényeinek megfelelően módosíthatja a beérkezett tervet. 

A pályázat leadási határideje: 2012. június 24. vasárnap

A pályázat leadásának módja: kizárólag emailben a vj@orkenyszinhaz.hu címen. A tárgyban feltüntetendő: "Örkény Színház webdesign"; a levélben feltüntetendő: név, telefonszám.  

A pályaműnek tartalmaznia kell:

A főoldal és egy aloldal designtervét, honlap tipográfiát (betűtípus, betűszín, alapszín).

A pályaművön a következőknek kell szerepelnie:

- az Örkény Színház logója (a www.orkenyszinhaz.hu oldalról letölthető a vektoros, nagy méretű logó);
- menüsor: Előadások - Havi műsor - A színházról - Társulat- Jegyinformáció - Kapcsolat;
- képek elhelyezése (felhasználhatóak az Örkény Színház jelenlegi honlapjának képei, illetve külön kérésre a színház nagyobb méretű képet tud küldeni);
- cikkek, hírek elhelyezése.

A pályázat elbírálása:

A beérkezett pályaművek elbírálását az Örkény Színház igazgatósága végzi.

A zsűri 2012. július 5-ig hozza meg döntését. Minden pályázót emailben értesítenek. 

További információ kérhető az Örkény István Színház titkárságán, vagy a vj@orkenyszinhaz.hu címen.

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

Venczel Vera az MMA kitüntetettjei között

Október 18-án átadták a Magyar Művészeti Akadémia tagozati díjait. A kitüntetéseket minden kategóriában két-két főnek ítélik oda, a Színházművészeti tagozat elismerésében Venczel Vera és Dobos Imre részesült.
Plusz

„Hogy mi a humor? Túlélés” – emléktáblát avattak Antal Imre tiszteletére

Az Erkel Ferenc-díjas magyar zongoraművész, televíziós személyiség emlékét mától tábla őrzi egykori otthona, a Damjanich utca 40. alatti ház falán.
Zenés színház

„Körül szeretnék nézni a világban” – Interjú Fürjes Anna Csengével

Egyetlen magyarként került a IV. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny döntőjébe Fürjes Anna Csenge, aki fiatal kora ellenére több kisebb-nagyobb szerepet énekelt már a Magyar Állami Operaház produkcióiban is. A mindössze huszonöt éves mezzoszopránnal beszélgettünk.
Színház

„Na, Kisdajka, gyerünk!” – kiállítás nyílt Dajka Margit életéből

A Kisdajka. Dajka Margit (1907-1986) pályaképe című tárlaton a színésznő gazdag, fordulatos és országokon átívelő életútja elevenedik meg fotókon, videókon, nyilatkozatokon és önvallomásokon keresztül.
Zenés színház

A művészet lázadása

Hargitai Iván legújabb rendezésével egy örök érvényű történethez nyúl, fiatalok útkeresésén, sikerein és bukásain keresztül beszél az életről. A székesfehérvári Vörösmarty Színház Fame-előadása eltávolodik a hagyományos színházi keretektől, már-már cirkuszi poronddá változtatva a teret.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.