Edu-Art

Az Örkény István Színház honlapdesign-pályázata

2012.06.14. 09:28
Ajánlom
Megújuló honlapjára vár designterveket az Örkény Színház, pályázni június 24-ig lehet.

Az Örkény István Színház pályázatot hirdet honlapdesignjának tervezésére. A pályázat nyílt, egyfordulós, az alábbi feltételekkel:

A pályázó: 

Pályázatot nyújthat be bármely természetes személy, illetve designtervező, honlap készítő vagy grafikai cég.

A pályamű:

- A pályázatra minden olyan grafikai programmal készített designterv beadható, ami sem nyomtatásban, sem pedig elektronikus formában nem jelent meg, és nem nyert díjat korábbi pályázaton. Ezen feltételeknek folyamatosan fenn kell állniuk a pályázat elbírálási határidejéig.
- Nem elvárás, hogy a pályamű stílusában utaljon a jelenlegi weboldal szerkezetére vagy designjára, az azonban igen, hogy a színház profiljához, kialakult arculatához, szellemiségéhez illeszthető legyen.
- Egy pályázó maximum 3 pályaművet nyújthat be. Nevezési díj nincs.
- A pályaművet jpg., png vagy pdf, és layeres psd formátumban kell benyújtani, az esetleg felhasznált egyedi fontok mellékelésével. 
- A pályamű kizárólag a pályázó saját alkotása, szellemi terméke lehet.

A pályázat díjazása:

Az alkalmasnak ítélt pályaművek alkotóival a színház felveszi a személyes kapcsolatot, és a további részletek megbeszélése után dönt a megbízásról.

A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművének felhasználása esetén a színház művészi és technikai igényeinek megfelelően módosíthatja a beérkezett tervet. 

A pályázat leadási határideje: 2012. június 24. vasárnap

A pályázat leadásának módja: kizárólag emailben a vj@orkenyszinhaz.hu címen. A tárgyban feltüntetendő: "Örkény Színház webdesign"; a levélben feltüntetendő: név, telefonszám.  

A pályaműnek tartalmaznia kell:

A főoldal és egy aloldal designtervét, honlap tipográfiát (betűtípus, betűszín, alapszín).

A pályaművön a következőknek kell szerepelnie:

- az Örkény Színház logója (a www.orkenyszinhaz.hu oldalról letölthető a vektoros, nagy méretű logó);
- menüsor: Előadások - Havi műsor - A színházról - Társulat- Jegyinformáció - Kapcsolat;
- képek elhelyezése (felhasználhatóak az Örkény Színház jelenlegi honlapjának képei, illetve külön kérésre a színház nagyobb méretű képet tud küldeni);
- cikkek, hírek elhelyezése.

A pályázat elbírálása:

A beérkezett pályaművek elbírálását az Örkény Színház igazgatósága végzi.

A zsűri 2012. július 5-ig hozza meg döntését. Minden pályázót emailben értesítenek. 

További információ kérhető az Örkény István Színház titkárságán, vagy a vj@orkenyszinhaz.hu címen.

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

Ügy lett a Soharóza kórus szerepléséből a Szigeten – Galéria!

A Soharóza Ügy című előadása megjárta a Szigetet, a backstage-ben és a próbán pedig fotósorozat készült. Ezt a galériát mutatjuk meg most Önöknek.
Vizuál

Kulisszatitkok: így készült a Brian élete

A hetvenes években egy filmes stáb Tunéziába utazott, hogy leforgassa Jézus életének történetét a születésétől a kereszthalálig (Názáreti Jézus - 1977). A nyomukban pedig – sokszor ugyanazokon a helyszíneken és statisztákkal - egy hatfős angol csapat elkészítette a saját verzióját. A negyven éve bemutatott film a Pythonok szerint is legjobb közös munkájuk, amelyben gyakorlatilag az élet minden helyzetére megtalálható a válasz.
Tánc

Sosztakovics titkos szerelme egy balerina volt

Kalapács alá került a zeneszerző tíz szerelmeslevele, amit a Bolsoj egykori balerinájának, Nina Pavlova Ivanovának írt 1935. és 1939. között. A titkos románcról és a szerelmeslevelekről eddig a zenetörténészek sem tudtak.
Klasszikus

Mezítláb vagy sportcipőben a színpadon – Kaposfest-napló

A Kaposfest harmadik napján egy különleges Martinů-kvartett, egy Sosztakovics-szonáta, illetve Schumann, Brahms és Dietrich közös alkotása örvendeztette meg a fesztivál közönségét. Kritikai beszámoló.
Klasszikus

Nagyon dübörög a zongorapiac Kínában

Mintegy 40-50 millió kínai gyerek tanul zongorázni, az országban gyártott hangszerek alig tíz százaléka kerül exportra. Kínában van kiknek zongorát gyártani.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.