Edu-Art

Csongrádi zenei tábor és tanártovábbképzés

2012.05.19. 17:41
Ajánlom
Az augusztusi táborba és képzésre zenetanulók, valamint hangszeres, ének- és szolfézstanárok jelentkezését várják június 15-ig.

A Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakközépiskola és alapítványa szervezésében került sor a nagy múltú Csongrádi Zenei Táborra, melyen 12 évüket betöltött diákok melyhez kapcsolódóan 30 órás akkreditált továbbképzést is tartanak alapfokú művészeti iskolában hangszert tanító tanárok, szolfézs- és ének-zene tanárok részére.

A tábor ideje: 2012. augusztus 5-11.

A diákok bejáróként vagy bentlakóként is részt vehetnek a programokon. Kísérőtanárok jelentkezését is várják - korlátozott számban.

A tábor díja:

- bejáró diák: 12.000 Ft (tartalmazza a szakmai munkában való részvételt);
- bentlakó diák: 18 év alatt 37.000 Ft, 18 év fölött 38.000 Ft (tartalmazza a szakmai munkában, valamint a szabadidős programokon való részvételt, kollégiumi szállás, napi háromszori étkezést);
- kísérő tanár: 3000 Ft jelentkezési díj, 1000 Ft napidíj, illetve szállás és étkezés díja igény szerint.

Jelentkezési határidő: 2012. május 31. (az első részlet befizetésével)

A táborról bővebb információ megtalálható az iskola honlapján a plakátokra kattintva. 

A táborhoz kapcsolódó, Zene és mozgás elnevezésű akkreditált pedagógus-továbbképzésre a jelentkezési határidő június 15. Részletek itt találhatók.

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

„Na, Kisdajka, gyerünk!” – kiállítás nyílt Dajka Margit életéből

A Kisdajka. Dajka Margit (1907-1986) pályaképe című tárlaton a színésznő gazdag, fordulatos és országokon átívelő életútja elevenedik meg fotókon, videókon, nyilatkozatokon és önvallomásokon keresztül.
Vizuál

Két új Almodóvar-filmmel jön a Spanyol Filmhét

A válogatásban erős hangsúlyt kap Pedro Almodóvar művészete. Október 26-án debütál új filmje, a Párhuzamos anyasorsok, és két további alkotás is a nevéhez kötődik: az Emberi hang című kisfilmnek rendezője, míg a Benidormban havazik című Isabel Coixet-filmnek producere volt. 
Plusz

Elhunyt Csíkszentmihályi Mihály

A „flow”-elmélet atyja 87 éves volt.
Színház

Átadták az eSzínház Fesztivál díjait

Október 20-án ünnepélyes keretek között adták át az ország első online térben rendezett színházi fesztiváljának szakmai és közönségdíjait a Radnóti Színházban, de kihirdették az Alapítvány a Magyar Színházakért 2020-as szakmai kitüntetéseit is.
Zenés színház

21. századi összművészet – újra műsoron Az úrhatnám polgár

Az elmúlt évad végének izgalmas összművészeti produkciója volt a Molière és Lully közös alkotásából, Az úrhatnám polgárból készített, modern környezetbe helyezett előadás, melyet idén három alkalommal láthat a közönség.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.