Edu-Art

Egyetemi tanár (Vizuális Művészeti Tanszék) - Esterházy Károly Főiskola , Eger

2010.11.16. 14:53
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2010. november 30.

Az Eszterházy Károly Főiskola Bölcsészettudományi Karának Vizuális Művészeti Tanszéke pályázatot hirdet egyetemi tanár munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: Heves megye, 3300 Eger, Eszterházy tér 1.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: A kinevezésre kerülő egyetemi tanár feladata lesz a színképalakítás, képalkotás (műelemzés) című tárgyak oktatása, előadások tartása, gyakorlatok vezetése, tananyagfejlesztés, folyamatos művészeti tevékenység.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény, valamint a(z) A Kjt. és annak végrehajtására kiadott utasítások, rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

- egyetemi végzettség;

- Munkácsy-díj;

- habilitáció;

- felsőoktatásban szerzett oktatási gyakorlat, legalább 1-3 év szakmai tapasztalat;

- az egyetemi tanár állásra pályázónak meg kell felelnie a felsőoktatási törvényben, az Eszterházy Károly Főiskola oktatói és kutatói követelményrendszerében foglaltaknak, valamint a MAB szakbizottság szempontrendszerének.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

- szakmai önéletrajz;

- a végezttséget, szakképzettséget, tudományos fokozatot, művészeti elismertséget igazoló oklevél másolata;

- tudományos munkák, művészeti tevékenység és kiállíások jegyzéke;

- minden olyan okiratpot, amelyet a pályázó a pályázat elbírálása szempontjából fontosnak tart;

- büntetlen előélet igazolása (három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány);

- nyilatkozat, melyben a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat anyagába az arra illetékes személyek és testületek betekinthetnek.

A munkakör betölthetőségének időpontja: legkorábban 2011. szeptember 1. napjától.

A pályázat benyújtásának határideje: 2010. november 30.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Gyetvai Zsuzsanna nyújt a 36/520-426-os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak a Eszterházy Károly Főiskola - Eger címére történő megküldésével (3300 Eger, Eszterházy tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 3455/2010. HEO, valamint a munkakör megnevezését: egyetemi tanár.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: Az intézményi Szervezeti és Működési Szabályzata alapján, NEFMI ütemterv.

A pályázat elbírálásának határideje: 2011. május 31.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a http://www.ektf.hu/ honlapon szerezhet.

A pályázati kiírás közzétevője a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK). A pályázati kiírás a munkáltató által a KSZK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Vizuál

Színes, szélesvásznú életműdíjak a magyar film ünnepén

Megszámlálhatatlan filmben és televíziós alkotásban játszottak az 5. Magyar Filmhét életműdíjasai: Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera. A díjátadóval megkezdődött a filmhét, hét kategóriában összesen 203 filmet vetítenek a Corvin moziban.
Színház

Udvaros Dorottya: „Mintha az élet direkt adná nekem ezeket a szerepeket”

Világhírű román rendező, Silviu Purcărete állította színpadra a Nemzeti Színházban Csehov utolsó, összegző főművét, a Meggyeskertet. A román és az orosz színházi iskoláról, Csehovról és a tavaszról is beszélt a női főszerepet alakító Udvaros Dorottya.
Plusz

Létünk legizgalmasabb momentuma a felfedezés – Interjú Novák Péterrel

Javában tart a Partitúra zenei, művészeti road show új szériájának forgatása. Novák Péterrel rendező tapasztalatairól, forgatásokról, témaválasztásról mesélt, és arról is, hogy lehet-e kultúra nélkül élni.
Klasszikus

Megújul a Virtuózok, május elejétől már nézheti a tévében

Idén kamaraegyüttesek versenyeznek a Virtuózok 5. évadában, május 3-án lesz a széria első adása. Mutatjuk, kik versenyeznek!
Jazz/World

Mary Lou Williams, aki az ujjaival imádkozott zongorázás közben

A női zenészekről szóló sorozatunkból nem hiányozhat Mary Lou Williams, aki nemcsak azért izgalmas, mert elsőként szerzett érvényt magának női zeneszerzőként és zongoristaként, de azért is, mert beemelte zenéjébe azt a spirituális töltetet, ami a szakrális jazz anyjává avatta őt.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.