Edu-Art

Ének-zene - rajztanári állás Budapesten

2011.07.01. 15:59
Ajánlom
A pályázat benyújtásának határideje: 2011. július 15.

A Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola pályázatot hirdet ének-zene - rajz szakos középiskolai tanár munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű, 2011.08.15-2012.06.30-ig tartó. 

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: Budapest, 1184 Budapest, Hengersor utca 34.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: 9-13. évfolyamon tanítás. Amennyiben ének és rajz szakos akkor főállású, ha csak ének vagy csak rajz szakos, akkor részmunkaidőben tudjuk alkalmazni. Főállású esetén határozatlan időre próbaidővel. Illetmény megállapítása KJT. szerint.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
- egyetem.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
- egyetem, ének-rajz.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
- végzettséget igazoló okirat;
- önéletrajz;
- pályázat;
- erkölcsi bizonyítvány.

A munkakör betölthetőségének időpontja: legkorábban 2011. augusztus 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Péteri György igazgató nyújt, a 1-295-19-41 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
- Postai úton, a pályázatnak a Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola címére történő megküldésével (1184 Budapest, Hengersor utca 34.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 213/2011, valamint a munkakör megnevezését: Ének-zene - rajz szakos középiskolai tanár.
- Elektronikus úton Péteri György igazgató részére a titkar@plkik.axelero.net e-mail címen keresztül.
- Személyesen: Péteri György igazgató, Budapest, 1184 Budapest, Hengersor utca 34.

A pályázat elbírálásának határideje: 2011. augusztus 10.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a munkáltató által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legolvasottabb

Tánc

Tejbe mártott testek

Új weboldallal jelentkezett a Győri Balett, a honlaphoz tartozó rendhagyó társulati fotókat a csapat egyik táncművésze, Jekli Zoltán készítette.
Klasszikus

Újabb három évig Szinetár Miklós az Opera Örökös Tagjainak elnöke

A neves rendezőt, a Tagság jelenlegi elnökét október 12-én, az Eiffel Műhelyházban tartott közgyűlésen választották újra
Klasszikus

Ismerje meg Bella Máté új művét! – VIDEÓ

Bella Máté Titan című művét Szentpáli Roland mutatta be az Óbudai Társaskörben, 2021. szeptember 30-án, a 34. Minifesztivál – Magyar Kortárs Zenei Körkép koncertsorozatában. Videónkban a két művész mesélt a darabról.
Színház

Ókori kérdések a mában – antik drámákból merít a Katona József Színház új előadása

Tarnóczi Jakab Varga Zsófia dramaturggal Aiszkhülosz, Euripidész és Szophoklész műveit emelte át a mába – vagy ha pontosak szeretnénk lenni: a jelent húzta rá a most is aktuális ókori történetekre.
Vizuál

KÉP-regény: Postaládák

A Fidelio sorozatában hétről-hétre új fotóját – és annak történetét – osztja meg velünk a Morphoblog szerzője, morpho, azaz Hegedűs Ákos. Ezúttal a postaládák mögött megbújó történelemről mesélt.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.