Edu-Art

Ének-zene tanári állás Tatabányán

2011.05.11. 09:34
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2011. július 15.

A tatabányai Kereskedelmi, Vendéglátó- és Idegenforgalmi Szakközép- és Szakiskola pályázatot hirdet ének-zene szakos tanár munkakör betöltésére

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, heti 9 órás.

A munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye, 2800 Tatabánya, Kós Károly utca 17.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Ének-zene órák tartása, énekkar, pedagógus tevékenységhez kötött adminisztráció, ügyelet. Valamint mindazon tevékenységek, melyeket a Közoktatási Törvény és a végrehajtási rendelete a pedagógus munkakörhöz rendel.

Pályázati feltételek:
- egyetem, vagy szakirányú főiskolai végzettség;
- szakirányú, legalább 3-5 év szakmai tapasztalat;
- büntetlen előélet.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
- diplomamásolat;
- erkölcsi bizonyítvány;
- szakmai önéletrajz.

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2011. augusztus 22.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Varga Imréné igh. nyújt, a 34/317-077-13 mellék -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
- Postai úton, a pályázatnak a Kereskedelmi, Vendéglátó-és Idegenforgami Szakközép- és Szakiskola címére történő megküldésével (2800 Tatabánya, Kós Károly utca 17. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: ÁGE-121/2011., valamint a munkakör megnevezését: ének-zene szakos tanár.
- Elektronikus úton Szalai Imre igazgató részére a keri@keri-tbanya.sulinet.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: Meghallgatás a szakirány szerinti igazgatóhelyettes jelenlétében.

A pályázati kiírás közzétevője a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK). A pályázati kiírás a munkáltató által a KSZK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Így telt Vásáry Tamás 85. születésnapja

A torta egy zongorát mintázott, számtalan zenerajongó köszöntötte, este pedig a Fővárosi Nagycirkusz is meglátogatta. Vásáry Tamás augusztus 11-én ünnepelte a 85. születésnapját.
Jazz/World

Elkészült a Kossuth téri ünnepség és a tűzijáték zenéje

Az István király dicsérete című mű zeneszerzője Szarka Tamás, a Ghymes együttes alapító tagja, szólistaként Miklósa Erika operaénekesnő hallható.
Klasszikus

Ez a francia zenekar iPad-re cseréli a nyomtatott kottákat

Az Orchestre National d’Île-de-France a következő évadtól elfelejtheti a nyomtatott kottákat, 120 muzsikusuk ugyanis iPad-eket kap. De nem ők az egyetlen zenekar, akik lépést tartanak a technológiával.
Zenés színház

Decemberig nem lesz opera az Operában, de azért vannak jó híreink is

Szeptemberben Billy Elliotot játszanak az Erkel Színházban, a társulat vidéken, Székelyföldön, New Yorkban turnézik. Kihirdették a 2019/20-as évadot. Alighanem az Erkel Színház is be fog zárni két évre. Mutatunk néhány fotót az Eiffel Műhelyház és az Ybl-palota felújításáról is.
Színház

Vidéki előadások Budapesten

A Thália Színház szervezésében a Pesti Magyar Színház épületében rendezik meg idén szeptember 3–9. között a népszerű színházi fesztivált, amelyen hét nap alatt nyolc előadás várja majd a közönséget.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.