Edu-Art

Fafúvós tanári állások Siófokon

2012.05.17. 17:33
Ajánlom
A furulya, fuvola és más fafúvós tanári állásokra a jelentkezési határidő: május 21.

A Siófoki Integrált Oktatási Központ / SIOK Vak Bottyán János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény pályázatot hirdet fuvola-furulyatanári és fafúvós (klarinét, szaxofon, oboa) tanári munkakörök betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: fuvola-furulyatanárnál határozott idejű, 2012. 09. 01-től 2013. 06. 15-ig tartó közalkalmazotti jogviszony; favúvós (klarinét, szaxofon, oboa) tanári állásnál határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: Somogy megye, 8600 Siófok, Mártírok út 1.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Fuvola-furulyatanári, ill. favúvós (klarinét, szaxofon, oboa) tanári feladatok ellátása.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

- főiskola, fuvola-furulyatanár, ill. fafúvós (klarinét, szaxofon, oboa) tanár,
- magyar állampolgárság, büntetlen előélet, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

- végzettséget igazoló dokumentumok másolatai,
- szakmai önéletrajz.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakörök legkorábban 2012. szeptember 1. napjától tölthetők be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2012. május 21.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Cser Lajosné nyújt, a 84/506-508-as telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Siófoki Integrált Oktatási Központ címére történő megküldésével (8600 Siófok, Szépvölgyi út 2.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 569/2012.  valamint a munkakör megnevezését: fuvola-furulyatanár vagy fafúvós (klarinét, szaxofon, oboa) tanár.

A pályázat elbírálásának határideje: 2012. június 20.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a munkáltató által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

Csak röpülnék – beszélgetés Bodnár Erikával

Gyerekként József Attila versei adtak neki hitet. Sírni mindig szégyellt, nevetni csak a főiskolán tanult meg. Legendás művészekkel dolgozott együtt és sohasem elégedett meg azzal, ami már bevált. Új utakat keresve próbált meg röpülni, mindig egyre feljebb, s gondolatban talán most is egyik híres szerepében szárnyal. Bodnár Erika – Jászai-díjas, érdemes és kiváló művész – már két éve nem lépett színpadra. Megtisztelő, hogy az otthonában beszélgethettünk vele.
Zenés színház

74 évesen elhunyt Edita Gruberová

A „Szlovák Fülemüle” becenéven is emlegetett, világhírű szoprán énekesnő halálhírét a család közlése alapján müncheni ügynöksége, a Hilbert Artists Management tette közzé.
Klasszikus

Egy legendás tanárra emlékezik a legifjabb generáció a Zeneakadémián

Varga Tibor hegedűművész-tanár emlékének szenteli október 18-i koncertjét a Pannon Filharmonikusok, melyen négy csodagyerek-hegedűművész is közreműködik.
Könyv

Elhunyt Kálmán C. György

Vasárnap hajnalban, hatvanhét éves korában elhunyt Kálmán C. György – tudatta a neves egyetemi tanár, irodalomtudós, kritikus, publicista féltestvére
Zenés színház

Így búcsúztak a pályatársak Edita Gruberovától

A hetvennégy éves korában elhunyt, világhírű koloratúrszoprán, Edita Gruberová elvesztése nemcsak a közönséget sújtotta le, kollégái is fájó szívvel emlékeztek meg róla.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.