Edu-Art

Felvételi időpontok a MOME-n

2012.04.06. 11:15
Ajánlom
Az előrehozott felvételi eljárás miatt a MOME nem tudta időben értesíteni a jelentkezőket. A felvételi időpontokról az alábbiakban adunk tájékoztatást.

A 2012-es felvételi eljárásban a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem alapképzéseire (BA) jelentkezők felvételi alkalmassági vizsgájának az időpontjai az alábbiak szerint alakulnak. A felvételizőknek az általuk megjelölt szak, vagy szakok felvételi napján kell az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelően megjelenniük az egyetemen.

Szakmai alkalmassági vizsga - előszűrő (I. forduló)

Helyszín: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, 1121 Budapest Zugligeti út 9-25.

április 10. (kedd):

- építőművészet szak
- fémművesség szak
- formatervezés szak
- kerámiatervezés szak (mintázás: 13.00-16.00)
- textiltervezés szak
- üvegtervezés szak (mintázás: 13.00-16.00) 

Regisztráció és mappaleadás: 8.30-11.00 

április 11. (szerda):

- animáció szak
- fotográfia szak
- média design szak
- tervezőgrafika szak

Regisztráció és mappaleadás: 8.30-11.00 

április 12. (csütörtök):

- design- és művészetelmélet szak (gyakorlati vizsga I. forduló)

Délelőtti feladat: 9.00-12.00
Ebédszünet: 12.00-13.00
Délutáni feladat: 13.00-16.00

Regisztráció: 8.30-9.00 

A MOME idén 140 alapképzési (BA) és 108 mesterképzési (MA) állami ösztöndíjas hellyel várja a felvételizőket. A tavalyi évhez képest is megnövekedett keretszámok mind teljes ösztöndíjjal támogatottak - nincsenek részösztöndíjas helyek -, így minden meghirdetett szak elvégezhető lesz államilag finanszírozott formában. Mindenkinek eredményes felkészülést és sikeres felvétel kíván az intézmény. 

További információ elérhető a MOME honlapján.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Elmezavara miatt nem ítélik el a zongoraművész volt feleségét, aki megölte két gyermeküket

 Egy texasi bíró hétfőn elmezavara miatt nem találta bűnösnek két kislányuk meggyilkolásában Vagyim Holodenko ukrán zongoraművész volt feleségét.
Zenés színház

Kalocsai Zsuzsa: „A szívünk-lelkünk benne van”

Kalocsai Zsuzsa született díva, igazi primadonna, aki nem csak csodás hangjának, hanem belső eleganciájának, királynői megjelenésének köszönhetően érdemelte ki a Budapesti Operettszínház közönségének szeretetét.
Klasszikus

Bolhás kutyus vette el a színpadot a hegedűművész Quentin Tarantinótól

A szégyentelen Blöki dörgölőzött, hempergőzött, vakarózott, és a füle botját sem mozdította a zenére. Most ez a szakasza van az évnek.
Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Vizuál

Kiállítják az első bécsi női fényképész századeleji portréit

Művészek, arisztokraták és más hírességek a század elejéről Klimttől Picassóig a Madame d'Ora néven dolgozó Dora Kallmus fotográfiáin a bécsi Leopold múzeumban.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.