Edu-Art

Ginsberg Projekt - önkénteseket keres a Lumú

2013.11.05. 15:50
Ajánlom
A Ludwig Múzeum informátor önkénteseket keres, akik segítik a Múzeum látogatóit a tájékozódásban és a kiállításokról szóló információk megszerzésében december 1-től a Beat-nemzedék / Allen Ginsberg kiállításban. Jelentkezési határidő: 2013. november 11.

A tevékenység gyakorisága és időtartama: az önkéntes a Múzeum nyitva tartási idején belül hétköznap, hétvégente és esetenként rendezvények alkalmával, havonta 3x4 órában, azaz havonta összesen 12 órában, tevékenykedik előre egyeztetett alkalmakkor. A tevékenység keddtől vasárnapig végezhető, hétköznap és hétvégén 10 és 18 óra között, rendezvények esetén előzetes egyeztetés szerint.

A pozícióhoz kapcsolódó képzés: az önkéntesek a tevékenység végzésének megkezdése előtt képzésen vesznek részt november 22-én, amely során
- megismerkednek a Múzeum történetével, a gyűjtemény történetével és a Múzeum célkitűzéseivel,
- megismerkednek az önkéntes szereppel, és felkészülnek a rájuk váró helyzetekre.

Elvárt minimális elköteleződés: 2013. december 1-től a Beat-nemzedék / Allen Ginsberg-kiállítás utolsó napjáig (2014. január 12.)

A tevékenység végzésének különös feltételei: nyitottság, kiváló kommunikációs készség, érdeklődés a kortárs művészetek iránt.

Előnyt jelent: idegen nyelv ismerete, ügyfélszolgálati tapasztalat.

A kiválasztás módja: önéletrajz és jelentkezési lap alapján.

Jelentkezni kitöltött jelentkezési lap (doc), a kitöltött adatkezelési nyilatkozat és önéletrajz megküldésével lehet az onkentes@ludwigmuseum.hu címen. A múzeum kéri, a levél tárgyában szerepeljen: "Ginsberg projekt"

A szakmai koordinátor neve, elérhetősége:
Feher Zsuzsanna
Feher.Zsuzsanna@ludwigmuseum.hu
Tel: (+36-1) 555 3466
Fax: (+36-1) 555 3458

Jelentkezési határidő: 2013. november 11.

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

10 érdekesség a ma 75 éves Marton Éváról

Június 18-án ünnepli hetvenötödik születésnapját Marton Éva Kossuth-díjas operaénekes, a Magyar Szent István-rend birtokosa, a Corvin-lánc kitüntetettje, a nemzet művésze.
Zenés színház

DaCapo: lehet kétszer is érdekes ugyanaz a produkció?

Ismerik azt a keserédes érzést, amikor felvirrad egy várva várt esemény utolsó napja? Ezzel ébredtünk ma Miskolcon immár túl operabáron, régi keresztény hagyományokat idéző felvonuláson, és a RockGiovanni második előadásán is.
Zenés színház

Spontán, közös énekléssel zárult a miskolci operafesztivál

Dupla gálakoncerttel, utcabállal, remek hangulatban ért véget tegnap este a 18. Bartók Plusz. A friss Kossuth-díjas Sümegi Eszter még meg is énekeltette a Miskolci Nemzeti Színház közönségét.
Vizuál

Makulátlan pálya - a színész, akinek minden filmjét Oscarra jelölték

Marlon Brando? Daniel Day-Lewis? Esetleg Jack Nicholson? Valószínűleg ők ugranak be először, ha minden idők legjobb színészére gondolunk. Pedig a legtökéletesebb filmográfiája valószínűleg John Cazale-nak volt - ehhez azonban sajnos korai halála is hozzájárult.
Vizuál

Száz év magyar plakátjai a Magyar Nemzeti Múzeumban

Sör és vetőmag plakátok, színházi és politikai hirdetések is megtalálhatóak a Tolongó idők című időszaki kiállításon.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.
Edu-Art oktatás

Felszabadulni a mozgásban

Harmadik éve működik a Budapesti Fesztiválzenekar projektje, a TérTáncKoncert. A Hősök terén látható látványos előadás mögött nehéz, de élményekkel teli munka van. A Fidelio a tértáncosok egyik vidéki regionális találkozóján járt.