Edu-Art

Ginsberg Projekt - önkénteseket keres a Lumú

2013.11.05. 15:50
Ajánlom
A Ludwig Múzeum informátor önkénteseket keres, akik segítik a Múzeum látogatóit a tájékozódásban és a kiállításokról szóló információk megszerzésében december 1-től a Beat-nemzedék / Allen Ginsberg kiállításban. Jelentkezési határidő: 2013. november 11.

A tevékenység gyakorisága és időtartama: az önkéntes a Múzeum nyitva tartási idején belül hétköznap, hétvégente és esetenként rendezvények alkalmával, havonta 3x4 órában, azaz havonta összesen 12 órában, tevékenykedik előre egyeztetett alkalmakkor. A tevékenység keddtől vasárnapig végezhető, hétköznap és hétvégén 10 és 18 óra között, rendezvények esetén előzetes egyeztetés szerint.

A pozícióhoz kapcsolódó képzés: az önkéntesek a tevékenység végzésének megkezdése előtt képzésen vesznek részt november 22-én, amely során
- megismerkednek a Múzeum történetével, a gyűjtemény történetével és a Múzeum célkitűzéseivel,
- megismerkednek az önkéntes szereppel, és felkészülnek a rájuk váró helyzetekre.

Elvárt minimális elköteleződés: 2013. december 1-től a Beat-nemzedék / Allen Ginsberg-kiállítás utolsó napjáig (2014. január 12.)

A tevékenység végzésének különös feltételei: nyitottság, kiváló kommunikációs készség, érdeklődés a kortárs művészetek iránt.

Előnyt jelent: idegen nyelv ismerete, ügyfélszolgálati tapasztalat.

A kiválasztás módja: önéletrajz és jelentkezési lap alapján.

Jelentkezni kitöltött jelentkezési lap (doc), a kitöltött adatkezelési nyilatkozat és önéletrajz megküldésével lehet az onkentes@ludwigmuseum.hu címen. A múzeum kéri, a levél tárgyában szerepeljen: "Ginsberg projekt"

A szakmai koordinátor neve, elérhetősége:
Feher Zsuzsanna
Feher.Zsuzsanna@ludwigmuseum.hu
Tel: (+36-1) 555 3466
Fax: (+36-1) 555 3458

Jelentkezési határidő: 2013. november 11.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Koltai Katalin feltalált egy új eszközt a gitárhoz, hogy el tudja játszani Bartók műveit is

De nemcsak Bartók, hanem a 20-21. századi zene egészen új repertoárja tárul fel Koltai Katalin új találmányának, az egyhúros kapodaszternek köszönhetően.
Vizuál

Elzavarták a Szent Márk térről a festményeit áruló Banksy-t

A Biennále miatt május eleje óta az egész művészvilág Velencére figyel, mégis mindenki elsiklott az ismert street artist felbukkanása felett. Pontosabban elsétált mellette, ahogy ez a most posztolt videójából kiderül.
Tánc

A videó, ami után soha többé nem mondod azt, hogy a balett unalmas

A Hongkong Balett alapításának 40. évfordulójára készült videó minden balettal kapcsolatos negatív sztereotípiával leszámol.
Vizuál

13 éves magyar fiú nyert díjat Cannes-ban

Százados Ábel mobiltelefonnal forgatott kisfilmjéért nyerte el a Legígéretesebb Fiatal Filmes díját a rangos francia filmfesztiválon.
Színház

Tiltakozik a Kritikus Céh az állami támogatások elosztása miatt, veszélyben az Átrium

A Katona és az Örkény Színház nem ad be pályázatot idén az NKA-hoz új produkció létrehozására, hogy ezzel segítse a független és befogadó színházak pénzhez jutását. Közben a Színházi Kritikusok Céhe arról ír, mind a szakma, mind a közönség lehetőségei kárt szenved a pénzosztók döntése nyomán. - CIKKÜNK FRISSÜLT!

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.