Edu-Art

Gitár-, ütő-, zongora és népzenetanári állás Kisvárdán

2011.04.30. 15:57
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2011. június 30.

A Weiner Leó Alapfokú Zene- és Művészeti Iskola - Kisvárda pályázatot hirdet gitár-, ütő-, zongora- és népzenetanári munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama (mindegyik állás esetén): határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Foglalkoztatás jellege (mindegyik állás esetén): teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4600 Kisvárda, Szent László utca 42.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: gitártanítás/ütőhangszerek tanítása, kamaracsoport vezetése munkaköri leírás alapján/zongoratanítás, korrepetíció munkaköri leírás alapján/ népi ének és népi hangszerek tanítása, mindegyik esetben munkaköri leírás alapján.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

- főiskola, zeneművészeti főiskolai gitártanári/ütőtanári/zongoratanári végzettség; népzenetanári állásra főiskola, tanárképző főiskola ének-népzene, vagy zeneművészeti főiskola népzene tanári végzettség;
- büntetlen előélet, cselekvőképesség.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások (mindegyik állás esetén):

- oklevélmásolat;
- fényképes szakmai önéletrajz.

A munkakörök betölthetőségének időpontja (mindegyik állás esetén): legkorábban 2011. augusztus 16.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Tóth-Tömör Ágnes nyújt, a 06-70-4081853 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

- Postai úton, a pályázatnak a Weiner Leó Alapfokú Zene- és Művészeti Iskola - Kisvárda címére történő megküldésével (4600 Kisvárda, Szent László utca 42. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 41/2011 , valamint a munkakör megnevezését: gitártanár/ütőtanár/zongoratanár/népzenetanár.
- Elektronikus úton Tóth-Tömör Ágnes vagy Vida Szűcs Mária részére a weinermuvisk@gmail.com e-mail címen keresztül.
- Személyesen: Tóth-Tömör Ágnes, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4600 Kisvárda, Szent László utca 42. .

A pályázat elbírálásának módja, rendje: személyes elbeszélgetés a pályázóval, hangszeres meghallgatás; népzenetanári állásra személyes elbeszélgetés és meghallgatás.

A pályázat elbírálásának határideje: 2011. július 15.

A pályázati kiírás közzétevője a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK). A pályázati kiírás a munkáltató által a KSZK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel. 

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Így telt Vásáry Tamás 85. születésnapja

A torta egy zongorát mintázott, számtalan zenerajongó köszöntötte, este pedig a Fővárosi Nagycirkusz is meglátogatta. Vásáry Tamás augusztus 11-én ünnepelte a 85. születésnapját.
Zenés színház

Decemberig nem lesz opera az Operában, de azért vannak jó híreink is

Szeptemberben Billy Elliotot játszanak az Erkel Színházban, a társulat vidéken, Székelyföldön, New Yorkban turnézik. Kihirdették a 2019/20-as évadot. Alighanem az Erkel Színház is be fog zárni két évre. Mutatunk néhány fotót az Eiffel Műhelyház és az Ybl-palota felújításáról is.
Színház

Vidéki előadások Budapesten

A Thália Színház szervezésében a Pesti Magyar Színház épületében rendezik meg idén szeptember 3–9. között a népszerű színházi fesztivált, amelyen hét nap alatt nyolc előadás várja majd a közönséget.
Jazz/World

Ezeket a jazzlemezeket hallgasd meg augusztusban!

Júliusban indult sorozatunkban havonta ajánlunk hallgatásra érdemes lemezeket a frissen megjelent vagy megjelenés előtt álló magyar és külföldi kiadványok közül. Augusztusi válogatásunk már jellemzően az őszi hangulatra készít fel bennünket.
Jazz/World

Kitagadták az örökségből Jean-Michel Jarre-t

Filmzeneszerző édesapja mindent a negyedik feleségére hagyott, Jean-Michel Jarre és féltestvére, Stéphanie azonban nem nyugszanak bele a dologba.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.