Edu-Art

Harsona- és furulyatanári állás Óbudán

2011.06.02. 10:21
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2011. június 9.

Az Aelia Sabina Alapfokú Zene-, Képző- és Táncművészeti Iskola, AMI pályázatot hirdet harsona- és furulyatanár munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű, 1 évig tartó.

Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, heti 10 órás.

A munkavégzés helye: Pest megye, 1033 Budapest, Harrer Pál utca 7.

A munkakörbe tartozó,  illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: furulya-, illetve harsonaórák megtartása, koncertekre, versenyekre való felkészítés, szerepeltetés, vizsgáztatás.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
- főiskola;
- büntetlen előélet, cselekvőképesség.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
- szakmai önéletrajz;
- oklevél másolata;
- erkölcsi bizonyítvány.

A munkakör betölthetőségének időpontja: legkorábban 2011. augusztus 22.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Pápista Andrea nyújt, a 06-1-388-8569 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
- Postai úton, a pályázatnak a Aelia Sabina Alapfokú Zene-, Képző- és Táncművészeti Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény címére történő megküldésével (1033 Budapest, Harrer Pál utca 7. II.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 45/2011, valamint a munkakör megnevezését: harsona és furulya tanár.
- Elektronikus úton Pápista Andrea részére a zene@KSZKI.OBUDA.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázat kedvező elbírálása esetén személyes beszélgetés alapján a döntésről írásbeli értesítést küldünk.

A pályázat elbírálásának határideje: 2011. június 16.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.aeliasabina.hu honlapon szerezhet.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a munkáltató által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Rendeltek egy pepperonit, a pizzafutár egy Beethoven-szonátát is eljátszott ráadásként

Íme egy sztori arról, hogy az is arany lehet, ami nem fénylik. A tizennyolc éves Bryce Dudal pizzát kézbesített Detroitban, amikor észrevette, hogy a házban egy zongora áll. Nem tudott ellenállni.
Vizuál

24 óra alatt eltűnt a legújabb utcai Banksy-mű

Az egyik legismertebb kortárs művész minden munkájának feltűnése eseményszámba megy. Ilyen hamar viszont ritkán tűnnek el alkotásai.
Klasszikus

Ma kezdődik a Kaposfest

A kamarazenei irodalom alapműveire helyezik a hangsúlyt a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválon (Kaposfest), amelyre augusztus 13. és 19. között kilencedik alkalommal kerül sor a somogyi megyeszékhelyen.
Zenés színház

Miklósa Erika az örökbefogadásról mesélt: Nagyon vártuk ezt a kislányt!

Az operaénekesnő és férje, Csiszár Zsolt a Családvarázs sorozatban mesélt arról, hogy milyen kockázatot jelentett egy olyan csecsemőt magukhoz venni, aki halva született.
Zenés színház

Ritka hangfelvétel került elő Birgit Nilsson svéd operaénekesnőtől

Egyedülálló hangfelvétel került elő a legendás svéd szoprán, Birgit Nilsson (1918-2005) korai szakaszából, a hatperces operarészletet CD-n adják ki az énekesnő születésének 100. évfordulója alkalmából.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.