Edu-Art

Kiállítási lehetőség amatőr művészeknek

2012.03.13. 19:11
Ajánlom
Képző- és iparművészek jelentkezését várják az áprilisban nyíló ART-FESZT V. tárlatra. A nevezési határidő: 2012. március 19.

A Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház 2012. év áprilisában megrendezendő ART-FESZT V. című tárlata kapcsán felhívással fordul minden olyan képző- és iparművészetben tevékenykedő amatőr alkotóhoz, aki szeretne bemutatkozni a nyilvánosság előtt.

Pályázati feltételek:

- pályázni legfeljebb 3 db alkotással lehet;
- technikai, formai és méretbeli megkötöttség nincs;
- az alkotások kiállításra kész állapotban nyújthatók be;
- a pályázati díj 1000 Ft pályamunkánként, amit a művek beadásakor, a helyszínen kell befizetni;
- egy sorozat legfeljebb 3 műből állhat.

Pályázati adatlap letölthető a Corvin Művelődési Ház honlapjáról, a kitöltött adatlapot a [email protected] címre kell visszaküldeni, nevezni csak elektronikus formában lehet. A Ház a kiállításhoz kapcsolódó katalógust jelentet meg, ezért az alkotóknak az adatlappal együtt rövid életrajzot (300-350 karakter) és arcképet (jpg, gif formátum, 1180x1180 pixel felbontás) is le kell adniuk elektronikus formában.

Nevezési határidő: 2012. március 19. hétfő éjfél

A pályaművek leadási ideje: 2012. március 21-23. között a Corvin Művelődési Házban (1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/b)

Zsűrizés és eredményhirdetés:

Az alkotásokat szakemberekből álló zsűri bírálja el. A nyertes pályázók alkotásai kiállításra kerülnek az ART-FESZT V. tárlaton.
Eredményhirdetés a művelődési ház honlapján 2012. március 29-én csütörtökön lesz, a pályázók e-mailben is kapnak értesítést a zsűri döntéséről.

A nyertes pályamunkákból rendezendő kiállítás megtekinthető 2012. április 1. és április 30. között a Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház Harmónia termében.

Programkereső

Legolvasottabb

Plusz

Életörömre hangolunk! – Szeptemberben jön a Zsidó Kulturális Fesztivál

Könnyű- és komolyzenei koncertek, irodalmi és gyermekprogramokkal, hazai és nemzetközi művészekkel várja a látogatókat a 24. Zsidó Kulturális Fesztivál szeptember 4. és 12. között. A programokat hét fővárosi helyszínen rendezik meg.
Zenés színház

Traviata a fellegekben – a Fokvárosi Opera flashmobja

A dél-afrikai operatársulat tagjai repülőútjuk közben rövid produkcióval örvendeztették meg utastársaikat, a Brindisit adták elő, Verdi Traviatájából. Videó a cikkben!
Klasszikus

„Abban bízunk, hogy a mi lelkesedésünk a közönségre is átragad” – Hornyák Balázs és Várdai István a Kaposfestről

Idén augusztus 13. és 16. között kerül sor az immár tizenhárom éves múltra visszatekintő kamarazenei fesztiválra, a Kaposfestre. A tervekről és a programról Hornyák Balázs fesztiváligazgatóval és Várdai Istvánnal, az eseménysor egyik művészeti vezetőjével beszélgettünk.
Vizuál

Megkezdődött a Lefkovicsék gyászolnak forgatása

Keserédes, abszurd dramedynek ígérkezik Breier Ádám első nagyjátékfilmje, a Lefkovicsék gyászolnak. A rendezőt elsősorban saját családja identitásának konfliktusai inspirálták. A film premierjére várhatóan jövő ősszel kerül sor.
Színház

Érkezik a Darázs – Az iskolai zaklatásról láthatunk előadást a Margitszigeten

A Delta Produkció és a Kristály Színtér közösen mutatja be szeptember 30-án a Darázs című krimit. Az előadás Kiss-Végh Emőkével és Sodró Elizával a főszerepben, Ördög Tamás rendezésében debütál a Margitsziget új játszóhelyén.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.