Edu-Art

Kommunikációs felelőst keres a Zeneakadémia

2012.02.17. 09:55
Ajánlom
A pályázat benyújtásának határideje: 2012. február 27.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem pályázatot hirdet ügyvivő szakértő, kommunikációs felelős munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Budapest, 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

Az LFZE külső kommunikációs kapcsolatrendszerének felépítése a kialakított alapokra támaszkodva; kapcsolattartás, kapcsolatápolás a napi kulturális és gazdasági sajtóval az LFZE és a Kodály Intézet életének, eredményeinek, zenei és kulturális eseményeinek széles körű és folyamatos megismertetése céljából; folyamatos és eseti tájékoztatás a fenntartó, a hatóságok és a média felé az EU rekonstrukciós projekt állásáról, nagyobb mérföldköveiről (beleértve a Liszt Ferenc téri főépületben folyó munkálatokat illetve a 2011 őszén átadott Ligeti épület körül zajló eseményeket); közönségkapcsolatok kiépítése és ápolása, a folyamatos kommunikáció a közönséggel; az LFZE Liszt Múzeum és Kodály Múzeum zenei és kulturális életének, eseményeinek minél szélesebb körű tájékoztatása a szakmai élet képviselői és a közönség felé; belső kommunikáció szervezése/működtetése, különös tekintettel az LFZE belső életével, személyi állományával és az EU rekonstrukciós projekttel összefüggő információk teljes és esetenként célzott áramoltatására; az egyetem honlapja főszerkesztői tevékenységének átvétele, a honlap folyamatos fejlesztése, karbantartása, szerkesztése, aktuális tartalmakkal történő feltöltése.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény, valamint a(z) Foglalkoztatási követelményrendszer rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
- egyetem, kommunikációs, ill. gazdasági
- angol nyelvből felsőfokú C típusú általános nyelvvizsga, tárgyalási szintű nyelvtudás
- modern kommunikációs csatornák használatában jártasság, prezentációs gyakorlat - legalább 5 év feletti szakmai tapasztalat
- professzionális szintű MS Office (irodai alkalmazások)
- kulturális és/vagy zenei életben való tájékozottság, a magyar zenei kultúra és oktatás iránti elkötelezettség meghatározó feltétel

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: Újságírásban szerzett tapasztalat, honlapszerkesztési tapasztalat.

Elvárt kompetenciák:
Kiváló szintű verbális kommunikációs képességek, kreatív, önálló munkavégzés, írott szövegek szerkesztése.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
Iskolai végzettséget, szakképesítést, nyelvvizsgát tanúsító okiratok hiteles másolata, erkölcsi bizonyítvány, szakmai életrajz.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Südi András nyújt, a 06-1462-4644 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
- Postai úton, a pályázatnak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem címére történő megküldésével (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: HO.76/2012., valamint a munkakör megnevezését: ügyvivő szakértő, kommunikációs felelős.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázatokat az azzal foglalkozó bizottság véleményezi, a közalkalmazotti kinevezés a rektor hatáskörébe tartozik.

A pályázat elbírálásának határideje: 2012. március 30.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a munkáltató által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

10 érdekesség a ma 75 éves Marton Éváról

Június 18-án ünnepli hetvenötödik születésnapját Marton Éva Kossuth-díjas operaénekes, a Magyar Szent István-rend birtokosa, a Corvin-lánc kitüntetettje, a nemzet művésze.
Zenés színház

Spontán, közös énekléssel zárult a miskolci operafesztivál

Dupla gálakoncerttel, utcabállal, remek hangulatban ért véget tegnap este a 18. Bartók Plusz. A friss Kossuth-díjas Sümegi Eszter még meg is énekeltette a Miskolci Nemzeti Színház közönségét.
Vizuál

Makulátlan pálya - a színész, akinek minden filmjét Oscarra jelölték

Marlon Brando? Daniel Day-Lewis? Esetleg Jack Nicholson? Valószínűleg ők ugranak be először, ha minden idők legjobb színészére gondolunk. Pedig a legtökéletesebb filmográfiája valószínűleg John Cazale-nak volt - ehhez azonban sajnos korai halála is hozzájárult.
Vizuál

Száz év magyar plakátjai a Magyar Nemzeti Múzeumban

Sör és vetőmag plakátok, színházi és politikai hirdetések is megtalálhatóak a Tolongó idők című időszaki kiállításon.
Klasszikus

Ha kottát nyomtatsz egy pólóra, legalább csináld jól

Valami nagyon nem a kotta szerint alakult az Amazonon.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.
Edu-Art oktatás

Felszabadulni a mozgásban

Harmadik éve működik a Budapesti Fesztiválzenekar projektje, a TérTáncKoncert. A Hősök terén látható látványos előadás mögött nehéz, de élményekkel teli munka van. A Fidelio a tértáncosok egyik vidéki regionális találkozóján járt.