Edu-Art

Koncert-és rendezvényszervezői állás a Zeneakadémián

2011.03.06. 11:12
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2011. március 22.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem pályázatot hirdet koncert- és rendezvényszervezési vezető munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A vezetői megbízás időtartama: határozott idejű, 2 évre szól.

A munkavégzés helye: Budapest, 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Hallgati hangversenyek, az egyetem saját rendezésű hangversenyeinek belföldi, esetenként külföldi, valamint a Zeneakadémia reprezentatív eseményeihez kapcsolódó teljes körű tervezése és megrendezésének szervezése a vezetése alá tartozó munkatársi gárda segítségével és az egyetem rektorának szakmai felügyelete mellett.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény, valamint a(z) Foglalkoztatási követelményrendszer rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
-egyetem;
-angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga, tárgyalási szintű nyelvtudás;
-kulturális területen megegyező, vagy hasonló munkakörben - legalább 5 év feletti vezetői tapasztalat.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
-egyetem, Közgazdaságtudományi Egyetem Marketing és PR szakirány;
-zenekari koncertek szervezése területén szerzett gyakorlat - legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
-végzettséget, a szakképesítést tanúsító okiratok másolatai;
-a munkakörre vonatkozó elképzelések ismertetése;
-szakmai önéletrajz, erkölcsi bizonyítvány.

A munkakör betölthetőségének időpontja: legkorábban 2011. május 2. napja.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. március 22.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Südi András nyújt, a 462-4644 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
-postai úton, a pályázatnak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem címére történő megküldésével (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Humánpolitikai Osztály)
Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: HR.191/2011 , valamint a munkakör megnevezését: ügyvivő szakértő.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: A bírálóbizottság véleménye, a főigazgató javaslata alapján, a rektor adja a vezetői megbízást.

A pályázat elbírálásának határideje: 2011. április 7.

A pályázati kiírás közzétevője a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK). A pályázati kiírás a munkáltató által a KSZK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Székely Krisztát, Kováts Adélt és a kolozsvári társulatot is díjazta a POSZT

A XVIII. Pécsi Országos Színházi Találkozó szakmai, színész- és közönségzsűrije idén is döntött a fesztivál díjairól. A Kolozsvári Állami Magyar Színházé a legjobb előadásnak járó elismerés, a Fidelio támogatásával átadott legjobb 30 év alatti színésznőnek járó díjat Szakács Hajnalka vehette át. Íme a díjazottak listája!
Zenés színház

DaCapo: lehet kétszer is érdekes ugyanaz a produkció?

Ismerik azt a keserédes érzést, amikor felvirrad egy várva várt esemény utolsó napja? Ezzel ébredtünk ma Miskolcon immár túl operabáron, régi keresztény hagyományokat idéző felvonuláson, és a RockGiovanni második előadásán is.
Zenés színház

10 érdekesség a ma 75 éves Marton Éváról

Június 18-án ünnepli hetvenötödik születésnapját Marton Éva Kossuth-díjas operaénekes, a Magyar Szent István-rend birtokosa, a Corvin-lánc kitüntetettje, a nemzet művésze.
Vizuál

Frida Kahlo személyes tárgyai a Victoria és Albert Múzeumban

A Frida Kahlo: Making Her Self Up (Hogyan építette fel magát Frida Kahlo) című kiállítás több mint 200 tárgyat mutat be a művész mexikóvárosi szülőházából, a Kék Házból, ahol 1954-ben, 47 éves korában meghalt. Festményei július elején Budapestre érkeznek.
Zenés színház

Spontán, közös énekléssel zárult a miskolci operafesztivál

Dupla gálakoncerttel, utcabállal, remek hangulatban ért véget tegnap este a 18. Bartók Plusz. A friss Kossuth-díjas Sümegi Eszter még meg is énekeltette a Miskolci Nemzeti Színház közönségét.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.
Edu-Art oktatás

Felszabadulni a mozgásban

Harmadik éve működik a Budapesti Fesztiválzenekar projektje, a TérTáncKoncert. A Hősök terén látható látványos előadás mögött nehéz, de élményekkel teli munka van. A Fidelio a tértáncosok egyik vidéki regionális találkozóján járt.