Edu-Art

Marketing-gyakornok keres a Bethlen Tér Színház

2012.09.10. 20:02
Ajánlom
Ambiciózus, a színházak iránt érdeklődő egyetemi, főiskolai és egyéb tanulói jogviszonyban lévő hallgatók, valamint szakirányú végzettséggel rendelkező pályakezdők jelentkezését várják szeptember 30-ig.

A gyakornok a színház PR-, marketing területét segíteni munkával. emellett betekintést nyerhet a színház mindennapos működésébe, megismerheti a háttérmunkát és bármelyik előadásra beülhet. A gyakorlat végén a színház referencialevelet ad, és szakmai gyakorlatot igazol. A munkaidő legalább heti 30 óra, a színházban tölthető idő minimum három hónap, korhatár nincs. A fényképes önéletrajzokat és a motivációs leveleket legkésőbb szeptember 15-ig várják, de a jelentkezéseket folyamatosan dolgozzák fel és hívják be a pályázókat, így érdemes minél hamarabb elküldeni az anyagot.

A gyakornok, akit keresnek:

-  önálló
- kreatív
- proaktív
- alapos
- felelősségteljes
- magabiztos angol nyelvtudása van
- jó íráskészséggel rendelkezik

A gyakornokok feladatai:

- adminisztráció, adatgyűjtés
- kapcsolatfelvétel a megadott személyekkel, szervezetekkel, egyesületekkel, stb.
- események/PR aktivitások tervezésében, szervezésében, végrehajtásában való részvétel
- részvétel a marketingstratégia anyagainak megírásában, marketinganyagok előkészítésében
- hírlevél írása, szerkesztése
- honlap és Facebook kezelése
- fordítás

A munkavégzés helye: Bethlen Téri Színház (Bp. VII. kerület Bethlen Gábor tér 3.)

Jelentkezés módja: Kelecsényi Vera PR-, marketing menedzser részére, a kelecsenyivera@bethlenszinhaz.hu e-mail címre küldött levélben, a tárgyban kérik feltüntetni: gyakornok.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Én vagyok az igazmondó a zenekarban

Konrád Györgynek kilencvennégy évesen már nem kell kertelnie. Örökifjú, máig kezébe fogja a brácsát, a hegedűt, és olyan egyszerűséggel beszél a zenéről, hogy öröm hallgatni. A zene mellett egy másik szenvedélye is megmaradt egy életen át, a sport. Mellesleg a hosszú élet titkát is elárulta.
Tánc

Elmaradó előadások az Experidance Társulatnál (FRISSÍTETT CIKK)

A Román Sándor vezette társulat közleménye szerint a repertoár bemutatása csak időszakosan szünetel, amelynek oka nyolc táncművész távozása. (CIKKÜNK FRISSÜLT.)
Színház

„Mindent elölről kell mindig kezdeni” – Fodor Tamás a Kult50-ben

Fodor Tamás, a Stúdió K alapítója A vihar és A székek című előadásban nyújtott alakításáért került be a Fidelio Kult50 című kiadványába. Videónkban a független színház mibenlétéről is beszélt nekünk.
Vizuál

Modern rabszolgák, akiket a félelem tart fogva

Maris modern rabszolgaként él napjaink Budapestjén egy családnál, ahol megalázzák, és fizikailag is bántalmazzák. Tuza-Ritter Bernadett másfél évig követte kamerájával az 52 éves asszony mindennapjait, hogy bemutassa, hogyan lehet valakit tíz évig fogva tartani rácsok helyett rettegéssel. 
Tánc

Cáfolja a megszűnésről szóló hírt az Experidance

A társulat ma adott ki sajtónyilatkozatot, melyben „egyértelműen és határozottan visszautasítják” azt a hírt, mely szerint feloszlanának.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.