Edu-Art

Művésztanár - Győr

2010.10.27. 17:58
Ajánlom
A pályázat benyújtásának határideje: 2010. november 25.

A Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézet Zenekari Hangszerek Tanszéke pályázatot hirdet művésztanár munkakör betöltésére.

 

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:

Határozatlan idejű 

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Győr-Moson-Sopron megye, 9026 Győr, Egyetem tér 1.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

Hallgatók által is elismert színvonalon részvétel az egyetem oktatómunkájában, művészeti területének megfelelően, vezető oktatói irányítás mellett ütőhangszeres főtárgy, kamarazene, hangszerismeret oktatása, konzultációk tartása, vizsgáztatás; az oktatási tevékenységhez kapcsolódó művészeti tevékenység folytatása; aktív részvétel az Egyetem közéletében és az egyetemen kívüli szakmai közéletben.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény, valamint a(z) Kollektív Szerződés rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

- egyetemi végzettség (művészeti szakirány)

- büntetlen előélet, cselekvőképesség

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

- tanítási gyakorlat

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Fénykép (4x4 cm vagy hasonló méretű); pályázati adatlap (minta letölthető az rs1.szif.hu/Intranet/FH belső elérhetőségű internet címről), részletes szakmai önéletrajz, tudományos munkák jegyzéke, motivációs levél (szakmai munkára vonatkozó elképzelések max. két oldal terjedelemben), erkölcsi bizonyítvány, a szakképzettséget, tudományos fokozatot, ill. egyéb képzettséget (pl. idegennyelv-ismeretet) tanúsító okiratok másolata.

A pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagot az annak elbírálására jogosult egyetemi testületek tagjai megismerhetik.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2011. február 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje:

2010. november 25.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Széchenyi István Egyetem címére történő megküldésével (9026 Győr, Egyetem tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 95/2010, valamint a munkakör megnevezését: MŰVÉSZTANÁR.

Elektronikus úton Dr. Író Béla részére a iro@sze.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának módja, rendje:

A benyújtott dokumentumok átvizsgálása; próbajáték az alábbi anyagból: 1 szabadon választott szólódarab marimbára (nem átirat), 1 szabadon választott tétel J. S. Bach csellószvitjeiből vagy szólóhegedűre írt szonátáiból, ill. partitáiból, 1 szabadon választott szólódarab üstdobokra, 1 szabadon választott szólódarab kisdobra, 1 szabadon választott "set-up" darab; próbatanítás; szenátusi rangsorolás; rektori döntés.

A pályázat elbírálásának határideje:

2011. január 31.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a http:\\uni.sze.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2010. október 25.

A pályázati kiírás közzétevője a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK). A pályázati kiírás a munkáltató által a KSZK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Székely Krisztát, Kováts Adélt és a kolozsvári társulatot is díjazta a POSZT

A XVIII. Pécsi Országos Színházi Találkozó szakmai, színész- és közönségzsűrije idén is döntött a fesztivál díjairól. A Kolozsvári Állami Magyar Színházé a legjobb előadásnak járó elismerés, a Fidelio támogatásával átadott legjobb 30 év alatti színésznőnek járó díjat Szakács Hajnalka vehette át. Íme a díjazottak listája!
Zenés színház

10 érdekesség a ma 75 éves Marton Éváról

Június 18-án ünnepli hetvenötödik születésnapját Marton Éva Kossuth-díjas operaénekes, a Magyar Szent István-rend birtokosa, a Corvin-lánc kitüntetettje, a nemzet művésze.
Zenés színház

DaCapo: lehet kétszer is érdekes ugyanaz a produkció?

Ismerik azt a keserédes érzést, amikor felvirrad egy várva várt esemény utolsó napja? Ezzel ébredtünk ma Miskolcon immár túl operabáron, régi keresztény hagyományokat idéző felvonuláson, és a RockGiovanni második előadásán is.
Vizuál

Frida Kahlo személyes tárgyai a Victoria és Albert Múzeumban

A Frida Kahlo: Making Her Self Up (Hogyan építette fel magát Frida Kahlo) című kiállítás több mint 200 tárgyat mutat be a művész mexikóvárosi szülőházából, a Kék Házból, ahol 1954-ben, 47 éves korában meghalt. Festményei július elején Budapestre érkeznek.
Zenés színház

Spontán, közös énekléssel zárult a miskolci operafesztivál

Dupla gálakoncerttel, utcabállal, remek hangulatban ért véget tegnap este a 18. Bartók Plusz. A friss Kossuth-díjas Sümegi Eszter még meg is énekeltette a Miskolci Nemzeti Színház közönségét.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.
Edu-Art oktatás

Felszabadulni a mozgásban

Harmadik éve működik a Budapesti Fesztiválzenekar projektje, a TérTáncKoncert. A Hősök terén látható látványos előadás mögött nehéz, de élményekkel teli munka van. A Fidelio a tértáncosok egyik vidéki regionális találkozóján járt.