Edu-Art

Művésztanár - Győr

2010.10.27. 17:58
Ajánlom
A pályázat benyújtásának határideje: 2010. november 25.

A Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézet Zenekari Hangszerek Tanszéke pályázatot hirdet művésztanár munkakör betöltésére.

 

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:

Határozatlan idejű 

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Győr-Moson-Sopron megye, 9026 Győr, Egyetem tér 1.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

Hallgatók által is elismert színvonalon részvétel az egyetem oktatómunkájában, művészeti területének megfelelően, vezető oktatói irányítás mellett ütőhangszeres főtárgy, kamarazene, hangszerismeret oktatása, konzultációk tartása, vizsgáztatás; az oktatási tevékenységhez kapcsolódó művészeti tevékenység folytatása; aktív részvétel az Egyetem közéletében és az egyetemen kívüli szakmai közéletben.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény, valamint a(z) Kollektív Szerződés rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

- egyetemi végzettség (művészeti szakirány)

- büntetlen előélet, cselekvőképesség

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

- tanítási gyakorlat

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Fénykép (4x4 cm vagy hasonló méretű); pályázati adatlap (minta letölthető az rs1.szif.hu/Intranet/FH belső elérhetőségű internet címről), részletes szakmai önéletrajz, tudományos munkák jegyzéke, motivációs levél (szakmai munkára vonatkozó elképzelések max. két oldal terjedelemben), erkölcsi bizonyítvány, a szakképzettséget, tudományos fokozatot, ill. egyéb képzettséget (pl. idegennyelv-ismeretet) tanúsító okiratok másolata.

A pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagot az annak elbírálására jogosult egyetemi testületek tagjai megismerhetik.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2011. február 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje:

2010. november 25.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Széchenyi István Egyetem címére történő megküldésével (9026 Győr, Egyetem tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 95/2010, valamint a munkakör megnevezését: MŰVÉSZTANÁR.

Elektronikus úton Dr. Író Béla részére a iro@sze.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának módja, rendje:

A benyújtott dokumentumok átvizsgálása; próbajáték az alábbi anyagból: 1 szabadon választott szólódarab marimbára (nem átirat), 1 szabadon választott tétel J. S. Bach csellószvitjeiből vagy szólóhegedűre írt szonátáiból, ill. partitáiból, 1 szabadon választott szólódarab üstdobokra, 1 szabadon választott szólódarab kisdobra, 1 szabadon választott "set-up" darab; próbatanítás; szenátusi rangsorolás; rektori döntés.

A pályázat elbírálásának határideje:

2011. január 31.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a http:\\uni.sze.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2010. október 25.

A pályázati kiírás közzétevője a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK). A pályázati kiírás a munkáltató által a KSZK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Liszt Ferenc szépunokája ez a csodakamasz zongoraművész

Ahogy a középkorú és idősebb generációk birtokba vették a közösségi médiát, úgy futott fel Michael Andreas Häringer karrierje is. A most tizenhét éves zongoraművész nem csak ragyogó tehetség, de kivételesen népszerű is.
Könyv

12 izgalmas kötet a Könyvhétről

Mi ezeket a könyveket szeretnénk látni a könyvespolcunkon. Szubjektív válogatás a most megjelenő újdonságokból.
Vizuál

Elhunyt Franco Zeffirelli

A hosszú betegség után elhunyt rendező 96 éves volt. Firenzében helyezik örök nyugalomra – számolt be róla a hvg.hu.
Színház

Két díjnak is örülhet ifj. Vidnyánszky Attila a POSZT-on

Szombat este átadták a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó díjait a Kodály Központban megrendezett ceremónián. A versenyprogramban tíz nap alatt tizennégy előadás vonult fel a díjakról döntő szakmai-, színész-, és közönségzsűri előtt.
Vizuál

Rófusz Ferenc: „Ma Európában a klasszikus kultúra és a keresztény üzenet is érdektelenné válik”

Negyven év várakozás után elkészült Rófusz Ferenc festményfilmje, Az utolsó vacsora. Leonardo da Vinci világhírű freskója tizenegyperces animációs filmben elevenedik meg, szerdától Kecskeméten, a KAFF versenyprogramjában látható.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.