Edu-Art

Támogatás versenyeken, konferenciákon való részvételre

2010.11.20. 15:59
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2010. november 30. / 2011. január 31.

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }

Az Oktatásért Közalapítvány Tehetségsegítő Alkuratóriuma pályázatot hirdet kiemelkedő tehetséget mutató felsőoktatási hallgatók hazai és nemzetközi versenyeken és hazai, illetve nemzetközi konferenciákon való részvételének támogatására.

A pályázaton hazai és külföldi versenyek, illetve konferenciák nevezési, részvételi díjára, utazási, szállítási és szállás költségeire lehet támogatást kérni. Az NTP-OKA-VIII-A) jelű pályázat nyitott minden magyar állampolgárságú vagy magyar nemzetiségű, hazai felsőoktatási intézményben tanuló, kizárólag az osztatlan egyetemi és főiskolai képzésben és a BA, Bsc, MA, MSc képzésben résztvevő hallgató(k) vagy hallgatói csapat(ok) számára. A pályázat benyújtója a felsőoktatási intézmény valamelyik kara, kötelezettségvállalója pedig a felsőoktatási intézmény.

A programon a megpályázható összeg az elszámolható költségek 100%-a, de maximálisan 50.000 Ft/fő a hazai, illetve 500.000 Ft/fő a nemzetközi rendezvények esetében.

A pályázati díj 8000 Ft.

A pályázatok beadása folyamatos, végső beadási határideje őszi fordulóban: 2010. november 30., tavaszi fordulóban: 2011. január 31.

A részletes kiírás és a pályázati dokumentumok elérhetők a www.oktatasert.hu honlapon.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a 9:00-16:00 óra között hívható (1) 302-6522-es telefonszámon, valamint az info@oktatasert.hu e-mail címen kaphatnak a Pályázatkezelőtől. 

Programkereső

Legnépszerűbb

Könyv

„Nincs kitől többé megtanulni, hogyan bocsáthatnánk meg egymásnak” – Konrád Györgyre emlékezve

Pályatársakat, kortárs művészeket, barátokat kértünk meg, hogy pár sorban írjanak Konrád Györgyről, Konrád Györgyhöz.
Klasszikus

Mikor kezdtünk el ráadást követelni a hangversenyeken?

Megszokott dolog: ha a műsor megengedi, addig tapsolunk, míg a muzsikus újra színpadra nem jön, és ráadást ad. Mint minden hagyomány, ez is elkezdődött valamikor.
Klasszikus

Szokolay Ádám nyerte az idei Bartók Világversenyt

A nemzetközi zsűri a szombati nagyzenekari döntő után hozta meg a végső határozatot. A második díjat Balogh Ádám, a harmadikat pedig Peter Klimo kapta.
Könyv

Elhunyt Konrád György

Életének 87. évében elhunyt Konrád György Kossuth- és Herder-díjas író, esszéista, szociológus - tudatta a család pénteken az MTI-vel.
Vizuál

Átadták a hazai szinkronszakma legrangosabb díjait

A közönség és a kuratórium is szavazott, többek között díjat kapott Bobby Ewing magyar hangja és a Csernobil című sorozat szinkronja is.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.