Edu-Art

Támogatás versenyeken, konferenciákon való részvételre

2010.11.20. 15:59
Ajánlom
Jelentkezési határidő: 2010. november 30. / 2011. január 31.

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }

Az Oktatásért Közalapítvány Tehetségsegítő Alkuratóriuma pályázatot hirdet kiemelkedő tehetséget mutató felsőoktatási hallgatók hazai és nemzetközi versenyeken és hazai, illetve nemzetközi konferenciákon való részvételének támogatására.

A pályázaton hazai és külföldi versenyek, illetve konferenciák nevezési, részvételi díjára, utazási, szállítási és szállás költségeire lehet támogatást kérni. Az NTP-OKA-VIII-A) jelű pályázat nyitott minden magyar állampolgárságú vagy magyar nemzetiségű, hazai felsőoktatási intézményben tanuló, kizárólag az osztatlan egyetemi és főiskolai képzésben és a BA, Bsc, MA, MSc képzésben résztvevő hallgató(k) vagy hallgatói csapat(ok) számára. A pályázat benyújtója a felsőoktatási intézmény valamelyik kara, kötelezettségvállalója pedig a felsőoktatási intézmény.

A programon a megpályázható összeg az elszámolható költségek 100%-a, de maximálisan 50.000 Ft/fő a hazai, illetve 500.000 Ft/fő a nemzetközi rendezvények esetében.

A pályázati díj 8000 Ft.

A pályázatok beadása folyamatos, végső beadási határideje őszi fordulóban: 2010. november 30., tavaszi fordulóban: 2011. január 31.

A részletes kiírás és a pályázati dokumentumok elérhetők a www.oktatasert.hu honlapon.

A pályázattal kapcsolatban további információkat a 9:00-16:00 óra között hívható (1) 302-6522-es telefonszámon, valamint az info@oktatasert.hu e-mail címen kaphatnak a Pályázatkezelőtől. 

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Boros Misi: „Minden egyes hangra érdemes odafigyelni”

Nyaralásról, fociról, gyakorlásról kérdeztük Boros Misit, beszélgetésünk során a Bogányi Gergellyel közös Arénakoncert is szóba került.
Színház

Keverni nem csak a fakanállal lehet: Marie Curie nem mindennapi élete

Marie Curie története sok szempontból a századforduló és a 20. század története. A radioaktivitás úttörő kutatójának életét feldolgozó monodráma egy egyedülálló tudós történetét meséli el, akinek volt bátorsága szembemenni a hagyományos női szerepkörrel.
Zenés színház

Peller Károly: „Többet készülünk rá, mint egy gálakoncertre”

Augusztus 3-án és 4-én a budai várban adnak gálakoncertet az Operettszínház művészei. Peller Károly a felkészülés folyamatáról mesélt.
Vizuál

Drótmese – Nézze meg online a fiatal magyar alkotó díjnyertes animációját!

Pataki Szandra stop motion animációja egy drótszálakból felépített világban játszódik, ahol senki sem vonhatja ki magát az egymásnak feszülő erők hatása alól.
Zenés színház

Jonas Kaufmann, Anna Nyetrebko és Erwin Schrott a budapesti mozivásznon

Az Uránia moziban július 19-én és a rákövetkező hetekben operacsillagok koncertfilmjeit láthatja a nagyközönség.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.