Edu-Art

Titkársági munkalehetőség az MTA BTK Filozófiai Intézetében

2013.01.26. 09:45
Ajánlom
A Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont főigazgatója pályázatot hirdet "igazgatói titkársági munkatárs" munkakör betöltésére. A pályázat benyújtásának határideje március 7.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű (három hónap próbaidő után max. három évig tartó), lejárata után meghosszabbítható.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő, heti 40 órás.

A munkavégzés helye: MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Filozófiai Intézet (1014 Budapest, Úri u. 53.)

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
Az igazgatói titkárság adminisztratív teendőinek átfogó és teljes körű végzése, tudományszervezés, kapcsolattartás a kutatókkal, valamint a kutatóközponton belüli és kívüli intézetekkel, pályázatfigyelés és -segítés.

Illetmény és juttatások:
Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

- egyetemi (bölcsész, jogi, vagy társadalomtudományi) tanulmányok, legalább BA szint, angol nyelvből középfokú, társalgási szintű nyelvtudás,
- gyakorlott szintű MS Office (irodai alkalmazások),
- büntetlen előélet.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

- irodai munkakör ellátásában szakmai tapasztalat,
- német nyelvből társalgási szintű nyelvtudás.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

- iskolai végzettséget és nyelvtudást igazoló bizonyítványok másolatait, életrajzot, motivációs levelet

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2013. április 1. napjától tölthető be.

A pályázatok benyújtásának módja:
Postai úton, a pályázatnak a MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont címére történő megküldésével (1250 Budapest, Pf. 9.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: MTA BTK-T/117/2013 valamint a munkakör megnevezését: igazgatói titkársági munkatárs.

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. március 14.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.btk.mta.hu honlapon szerezhet.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. március 7.

Programkereső

Legolvasottabb

Klasszikus

„Nem hiszem, hogy Mozartnak könnyű volt” – interjú Pusker Júliával

Tehetségről, jelenről, jövőről beszélgettünk a fiatal hegedűművésszel. Sok éve ismerős világ számára a színpad, de az egészséges drukkot nem kell és nem is szabad kinőni. Mozart életét pedig nem tette könnyebbé, hogy csodagyerek volt. Pusker Júlia augusztus 4-én lép fel Balatonfüreden, a Klassz a pARTon fesztiválon.
Klasszikus

Egy éjszaka a hangszerek királynőjével

Nagy öröm, hogy a bezártság után a Filharmónia Magyarország szervezésében több száz programon vehetünk részt a nyáron. A fesztiválok mellett országos programokkal, nyáresti kikapcsolódással várják a közönséget. Több mint 60 városban, több mint 100 koncerttel érkezik idén az OrgonaPont sorozat, augusztus 7-én pedig az Orgonák éjszakáján népszerűsítik tovább a hangszerek királynőjét. Különlegesség, hogy Ferenc pápa énekeggyüttese, a világ legrégebbi kórusa is csatlakozik a programhoz.
Zenés színház

A férfi és a női lélek mélységei

Mester Viktória és Molnár Levente művészházaspár előadásában szcenírozott, vizuál-operakoncert formájában elevenedik meg Bartók Béla egyetlen operája, A kékszakállú herceg vára.
Színház

Nem akarta, hogy bárki lássa hanyatlani – Sződy Szilárd emlékére

81. életévében elhunyt Sződy Szilárd rendező, dramaturg, oktató, Sződy Szilárd szobrász- és éremművész unokája. Bicskei Kiss László színész, rendező emlékezett meg róla.
Vizuál

L. Simon László a Magyar Nemzeti Múzeum új főigazgatója

A korábbi kulturális államtitkár megbízatása öt évre szól.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.