Edu-Art

Több pozícióba is felvételt hirdet az Operett

2015.01.28. 13:23
Ajánlom
Az énekkarba, a balettkarba, a musical együttesbe, valamint színházi technikai projektmenedzser és kellékes munkakörbe keresnek embert.

A jelentkezési határidő: 2015. február 10.

A Budapesti Operettszínház felvételt hirdet a színház Énekkarába:
Színpadilag rátermett, jó mozgáskészségű fiatal hölgyeket 30 éves korig, férfiakat 35 éves korig keresnek tenor, bariton, basszus illetve mezzo, szoprán és alt szólamokba. Az énekesi, színpadi gyakorlat, szakirányú végzettség előny.

A Budapesti Operettszínház felvételt hirdet a színház Balettkarába:
Jelentkezni nőknek és férfiaknak egyaránt 30 éves korig Táncművészeti Főiskolai vagy balett szakirányú szakközép iskolai végzettséggel lehet.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, valamint - ha van - videó-linkkel lehet.
A próbatáncról mindenkit e-mail-ben értesítenek.


A Budapesti Operettszínház felvételt hirdet a színház Musical Együttesébe határozott időre (2015. április 1.- 2016. június 30. között):
Tánctudással, énekhanggal és színpadi gyakorlattal rendelkező fiatalok jelentkezését várják, nőknek és férfiaknak egyaránt, 25 éves korig.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, valamint - ha van - audiófájl küldésével és videó-linkkel lehet.


A Budapesti Operettszínház felvételt hirdet színházi technikai projektmenedzser munkakörbe:
Feladat: kül- és belföldi vendégjátékok, valamint új bemutatók technikai előkészítése és lebonyolítása.
Műszaki végzettségű, angol vagy/és német nyelvtudással és szakmai gyakorlattal rendelkező személyek jelentkezését várják.
Művészeti és kulturális eseményeken, rendezvényeken, színházi előadásokon szerzett technikusi gyakorlat feltétel, vezetői tapasztalat előny.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, referenciákkal, megszerzett gyakorlat leírásával, végzettség igazolásával, motivációs levéllel lehet.


A Budapesti Operettszínház felvételt hirdet kellékes munkakörbe:
Angol/és vagy német nyelvtudással, szakmai gyakorlattal rendelkező személyeket keresnek.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, referenciákkal, megszerzett gyakorlat leírásával lehet.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, repertoárral, valamint - ha van - audiófájl küldésével és videó-linkkel lehet. A meghallgatásról mindenkit e-mail-ben értesítenek. Jelentkezni minden meghirdetett munkakörbe fényképes önéletrajzzal, referenciákkal, megszerzett gyakorlat leírásával Erdei-Kiss Évánál, az erdei.kiss.eva@operett.hu email-címen lehet.

Programkereső

Legolvasottabb

Könyv

Nem a kutya a hibás - Esterházy Miklós és Kovács Dóra a Lírástudók vendégei

A könyvesboltok újdonságai között segít eligazodni a Líra Könyv és a Fidelio irodalmi podcastja. A friss könyvajánlókat és tartalmas beszélgetéseket kínáló műsor házigazdája Szabó T. Anna, az adás vendége Esterházy Miklós és Kovács Dóra, akik Az új kutyád című kötetükről mesélnek.
Klasszikus

Zongorabillentyűzetet formázó virágkompozíció Cziffra György tiszteletére

A Cziffra György-emlékév keretében különleges virágkompozíciót készített a FŐKERT Nonprofit Zrt a Szent István Parkba.
Klasszikus

Herboly Domonkos: „Még jobban megbecsüljük a közönséget”

Megpróbáltatásokkal teli koncertévad van mögöttünk, ami az ország első számú együtteseit is próbára tette, szakmailag és lelkileg egyaránt. A Nemzeti Filharmonikusok főigazgatójával, Herboly Domonkossal beszélgettünk a tapasztalatokról és a következő évadra vonatkozó terveikről.
Zenés színház

"Science fictionszerű fantáziatúra" – Dömötör András a Figaro³ című előadásról

Tematikus évadot hirdetett a Magyar Állami Operaház A Francia Múzsa Szezonja címmel, amelynek záró darabja a Beaumarchais Figaro-trilógiájának (A sevillai borbély, a Figaro házassága és A bűnös anya) operaváltozataiból készült, Figaro³ című előadás. A produkció rendezőjét, Dömötör Andrást kérdeztük.
Vizuál

Tablókon Mészöly Miklós élete

A 100 éve született Mészöly Miklós halálának 20. évfordulója alkalmából, az író életművéhez kapcsolódó szabadtéri kiállítás nyílt Budapesten.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.