Edu-Art

Voce et natura - mesterkurzus magánénekeseknek

2012.05.29. 09:59
Ajánlom
A kurzusra 18 év feletti, zeneművészeti tanulói jogviszonnyal vagy végzettséggel rendelkezők jelentkezhetnek június 1-ig.

Az Appas-SIO-nato Művészeti Egyesület által kerül megrendezésre a Voce et Natura magánénekes mesterkurzus. A kurzusra legalább 18 éves, a zeneművészeti szakközépiskolák és egyetemek zeneművészeti karán tanuló, ill. végzett magánénekesek jelentkezését várják.

A kurzus időpontja: 2012. július 9-15.

Helyszín: Siófok-Kiliti, Kersák-farm

A kurzust vezetik:

Németh Judit, a Magyar Állami Operaház Liszt-díjas mezzoszoprán operaénekese, főiskolai adjuntus;
Markovics Erika, a Magyar Állami Operaház szoprán operaénekese, főiskolai tanársegéd. 

A kurzus maximális létszáma: 12 aktív hallgató.

Költségek: 20 000 Ft + szállás: 3 900 Ft/éj  + étkezés: (reggeli, ebéd) 1 800 Ft/nap

Jelentkezési határidő:  2012. június 1. (jelentkezési lap és kiegészítő adatlap kitöltésével, rövid szakmai életrajzzal, 10 000 Ft-os előleg befizetésével)

Jelentkezés módja: postai úton az Appas-SIO-nato Művészeti Egyesület címén (8600  Siófok, Bláthy O. 14. 3/14), vagy emailben (appassionato2010@gmail.com).

További információ: Csizmadia Mária, 06 20 463 02 22, 06 84 313 490.

Programkereső

Legolvasottabb

Klasszikus

Az 1956-os forradalom zenéi

Akár a történelem kötötte össze őket október 23-a eseményeivel, akár a szerző akart ily módon emléket állítani a forradalomnak, sok zenemű létezik, mely mára elválaszthatatlanná vált 1956-tól. Egy csokorra valót gyűjtöttünk belőlük.
Színház

Alföldi Róbertet a Pinceszínházban faggatják

Trezor címmel beszélgetéssorozatot indít a Pinceszínház. Az új, havi rendszerességgel jelentkező sorozat első vendége Alföldi Róbert lesz.
Klasszikus

Kezdődik a Bartók Világverseny

Október 25. és 31. között rendezik meg a Zeneakadémián a Bartók Világversenyt. Az idei évben vonósnégyesek mérkőznek meg, a fordulókat élőben és online is követheti a közönség.
Színház

Alkoholba fojtott romantika a Pesti Színház színpadán

Yasmina Reza népszerű drámája, a Bella Figura látszólag egy kellemesen induló, titkos randevú története, a darabból azonban hiányzik az idill. A magyarországi ősbemutatót Török Ferenc rendezi, az előadás október 22-től látható a Pesti Színházban.
Klasszikus

Minden hangjegy közös érdek – interjú Kelemen Barnabással és Keller Andrással

Az ’56-os forradalom évfordulóján egész napos programmal tiszteleg a hősök előtt a Concerto Budapest. A Magyar Kincsek Ünnepén olyan zeneművek is elhangoznak, amelyekkel máskor nemigen lehet találkozni. Az érdeklődőket pedig talán kellemes meglepetésként éri, milyen gazdag a zeneirodalmunk.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.