Edu-Art

Zenetanári állások Győrben

2012.05.27. 06:22
Ajánlom
A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. június 4.

A Liszt Ferenc Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény - Győr pályázatot hirdet harmonikatanár / furulyatanár / ütőhangszeres tanár / hegedűtanár / gitártanár / zongora-korrepetítor / klarinéttanár munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszonyok időtartama: határozott idejű, 2013.05.30/06.30-ig tartó közalkalmazotti jogviszony. 

Foglalkoztatás jellege: harmonikatanár - részmunkaidő, heti 9 órás; furulyatanár - részmunkaidő, heti 11 órás; ütőtanár - teljes munkaidő; hegedűtanár- részmunkaidő, heti 17 órás; gitártanár - részmunkaidő, heti 11 órás; zongora-korrepetitor - részmunkaidő, heti 11 órás; klarinéttanár - teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: Győr-Moson-Sopron megye, 9022 Győr, Liszt Ferenc utca 6. 

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: harmonikaórák / furulyaórák / ütőhangszeres órák / hegedűórák / gitárórák / zongora órák illetve korrepetíció / klarinétórák ellátása az iskola székhelyén és a kihelyezett tagozatain.  

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.  

Pályázati feltételek:

- főiskola, szaktanári végzettség (harmonika / furulya / ütő / hegedű / gitár / zongora / klarinét);
- magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség.  A pályázatok részeként benyújtandó iratok, igazolások: - végzettséget igazoló diploma,
- önéletrajz, szakmai pályafutás,
- erkölcsi bizonyítvány.

A munkakörök betölthetőségének időpontja: A munkakörök legkorábban 2012. szeptember 1. napjától tölthetők be.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. június 4.

A pályázatok benyújtásának módja:

- Postai úton, a pályázatnak a Liszt Ferenc Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény - Győr címére történő megküldésével (9022 Győr, Liszt Ferenc utca 6.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 53/1/2012, valamint a munkakör megnevezését: harmonikatanár / furulyatanár / ütőhangszeres tanár / hegedűtanár / gitártanár / zongoratanár-korrepetitor / klarinéttanár. A pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázat megismerése után személyes elbeszélgetés. Kérjük az e-mail cím vagy telefonszám megadását.

A pályázat elbírálásának határideje: 2012. június 7.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.lisztzeneiskola.hu honlapon szerezhet.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a munkáltató által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Programkereső

Legnépszerűbb

Tánc

Száz éve született Margot Fonteyn, aki Nurejevvel karöltve forradalmasította a balettet

1919. május 18-án született Margot Fonteyn, a brit Royal Ballet prímabalerinája, akit egy Nurejevvel közös előadása után 89-szer tapsolt vissza a közönség, és aki börtönben is ült.
Klasszikus

Öt éves lett a Virtuózok, így ünnepelnek

Jubileumi ünnepi hangversenyen lépnek fel a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató műsor elmúlt öt évének legtehetségesebb résztvevői december 30-án a Müpában.
Könyv

Szabó Magda személyes pillanatai

Szabó Magda minden művében az emberi lélek titkait kutatta állhatatosan. Most azonban az ő titkai tárulhatnak fel ebben a különleges fényképalbumban, amelynek lapjain az írónő egész élete megelevenedik. Galéria
Zenés színház

„A Csárdáskirálynő a Monarchia egyik utolsó sóhajtása”

Könnyű beleszeretni Kálmán Imre édes melódiáiba és ezekbe a furcsa figurákba – véli Vidnyánszky Attila rendező. A Nemzeti Színház vezérigazgatója korábban többször vitt színre operát, mégis a júliusi margitszigeti Csárdáskirálynő lesz az első operettrendezése.
Plusz

Alinda ezúttal Ónodi Esztert kérdezte

Folytatódik a heti rendszerességgel jelentkező portréinterjú széria, melyben Veiszer Alinda kérdezi a Zsidó Művészeti Napok művészeit. Ónodi Eszterrel kitértek arra is, hogy a népszerű színésznő lehetett volna zenész is, sőt szóba került, milyen a “rocker”, az “ufó” és a”libapásztor” Eszter.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.