Edu-Art

Zongora-gordonka mesterkurzus Siófokon

2012.05.28. 13:34
Ajánlom
Az ötnapos kurzus - melyre június 1-ig lehet jelentkezni - egyik tanára Farkas Gábor lesz.

A Zene-Bona Alapítvány és a SIOK Siófoki Művészeti Iskola az egyetemek zeneművészeti karán, a zeneművészeti szakközépiskolákban tanuló, valamint pályára készülő zeneiskola 5-6. osztályos növendékek számára zongora-gordonka mesterkurzust hirdet. 

Időpont: 2012. augusztus 21-26.

Helyszín: Művészeti Iskola, Siófok.

Tanárok: Kardosné Kemény Kriszta - gordonka, Kőrösiné Belák Erzsébet - zongora, Farkas Gábor - zongora (képünkön).

A kurzus maximális létszáma: gordonka - 10 fő, zongora - 12 fő.

A kurzus a művészek nyitókoncertjével kezdődik, a hallgatók hangversenyével zárul.

Jelentkezési határidő: 2012. június 1.

Jelentkezés módja: 10 000 Ft előleg befizetésével az alapítvány számlájára (számlaszám: 11992505-06366164-10000018), jelentezési lap és kiegészítő adatlap kitöltésével, melyek letölthetők az intézmény honlapjáról. Jelentkezés beküldésének postacíme: Zene-Bona Alapítvány 8600 Siófok, Mártírok u. 5., e-mail cím: zenebona.alapitvany@gmail.com.

Költségek: 20 000 Ft (részvételi díj), igény szerint szállás: 3 900 Ft/éj (reggeli nélkül), ebéd: 800 Ft, vacsora: 800 Ft.

További információ: Lőrincz Éva (gordonka) 06 30 412 74 03, Bernáthné Fülöp Zsuzsa (zongora) 06 30 457 48 69.

Programkereső

Legolvasottabb

Klasszikus

Az 1956-os forradalom zenéi

Akár a történelem kötötte össze őket október 23-a eseményeivel, akár a szerző akart ily módon emléket állítani a forradalomnak, sok zenemű létezik, mely mára elválaszthatatlanná vált 1956-tól. Egy csokorra valót gyűjtöttünk belőlük.
Színház

Alföldi Róbertet a Pinceszínházban faggatják

Trezor címmel beszélgetéssorozatot indít a Pinceszínház. Az új, havi rendszerességgel jelentkező sorozat első vendége Alföldi Róbert lesz.
Klasszikus

Kezdődik a Bartók Világverseny

Október 25. és 31. között rendezik meg a Zeneakadémián a Bartók Világversenyt. Az idei évben vonósnégyesek mérkőznek meg, a fordulókat élőben és online is követheti a közönség.
Színház

Alkoholba fojtott romantika a Pesti Színház színpadán

Yasmina Reza népszerű drámája, a Bella Figura látszólag egy kellemesen induló, titkos randevú története, a darabból azonban hiányzik az idill. A magyarországi ősbemutatót Török Ferenc rendezi, az előadás október 22-től látható a Pesti Színházban.
Klasszikus

Minden hangjegy közös érdek – interjú Kelemen Barnabással és Keller Andrással

Az ’56-os forradalom évfordulóján egész napos programmal tiszteleg a hősök előtt a Concerto Budapest. A Magyar Kincsek Ünnepén olyan zeneművek is elhangoznak, amelyekkel máskor nemigen lehet találkozni. Az érdeklődőket pedig talán kellemes meglepetésként éri, milyen gazdag a zeneirodalmunk.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.