Edu-Art

Zongora-gordonka mesterkurzus Siófokon

2012.05.28. 13:34
Ajánlom
Az ötnapos kurzus - melyre június 1-ig lehet jelentkezni - egyik tanára Farkas Gábor lesz.

A Zene-Bona Alapítvány és a SIOK Siófoki Művészeti Iskola az egyetemek zeneművészeti karán, a zeneművészeti szakközépiskolákban tanuló, valamint pályára készülő zeneiskola 5-6. osztályos növendékek számára zongora-gordonka mesterkurzust hirdet. 

Időpont: 2012. augusztus 21-26.

Helyszín: Művészeti Iskola, Siófok.

Tanárok: Kardosné Kemény Kriszta - gordonka, Kőrösiné Belák Erzsébet - zongora, Farkas Gábor - zongora (képünkön).

A kurzus maximális létszáma: gordonka - 10 fő, zongora - 12 fő.

A kurzus a művészek nyitókoncertjével kezdődik, a hallgatók hangversenyével zárul.

Jelentkezési határidő: 2012. június 1.

Jelentkezés módja: 10 000 Ft előleg befizetésével az alapítvány számlájára (számlaszám: 11992505-06366164-10000018), jelentezési lap és kiegészítő adatlap kitöltésével, melyek letölthetők az intézmény honlapjáról. Jelentkezés beküldésének postacíme: Zene-Bona Alapítvány 8600 Siófok, Mártírok u. 5., e-mail cím: zenebona.alapitvany@gmail.com.

Költségek: 20 000 Ft (részvételi díj), igény szerint szállás: 3 900 Ft/éj (reggeli nélkül), ebéd: 800 Ft, vacsora: 800 Ft.

További információ: Lőrincz Éva (gordonka) 06 30 412 74 03, Bernáthné Fülöp Zsuzsa (zongora) 06 30 457 48 69.

Programkereső

Legnépszerűbb

Plusz

Elhunyt Heller Ágnes

A filozófus kilencven éves volt, a 444 értesülése szerint Balatonalmádiban érte a halál.
Klasszikus

Holnap kezdődik a Fesztivál Akadémia a Zeneakadémián

A Budapest legszebb helyszínein július 20. és 28. között zajló kamarazenei fesztiválon hét esti nagy koncert, mesterkurzusok, ingyenes előadások, nemzetközi hegedűverseny és számtalan kísérőprogram várja az érdeklődőket.
Zenés színház

Jesszumpeppi, az előzetes alapján borzasztónak tűnik a Macskák filmváltozata

Olyan világsztárok főszereplésével jön a Macskák című Lloyd Webber-musical filmváltozata, mint Taylor Swift, Ian McKellen és Judi Dench. Nem tűnik jónak.
Plusz

Sokkal több ilyen kölyök kéne ebbe az országba

Szokatlanul kulturált fesztiválozókra bukkantam, összebarátkoztam egy csigával, de aztán hamar tempót váltottam, ficamodott bokával toltam a Middlemist Redre. Színházat alapítottak egy erdő szélén. Bánkitó-napló négy napról.
Klasszikus

Miranda Liu három órán át játszott a zenekarnak, míg megkapta a koncertmesteri széket

Tizenkilenc évesen vált a legfiatalabb hazai koncertmesterré, igaz, meg is dolgozott érte. Miranda Liu még mindig csak huszonkettő, de már kvartettalapító, most pedig egy új kamarazenei fesztivált szervez az ősz beköszöntekor. Ez lesz a New Millennium.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Edu-Art gyerek

Kányádi Sándor mesét mond a krumpliról

A televízió hőskorában, amikor a látványláda értéket közvetített, Kányádi Sándor elmondta a Krumplis mesét a Cimbora című tévéműsorban. A műsor nevét azóta alapítvány őrzi, és a Balatonon rendeznek foglalkozásokat a gyerekeknek.
Edu-Art bohóc

Csinálj magadból hivatásos bohócot!

40 év után először indul nappali tagozatos bohócképzés a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskolában érettségizett fiatalok számára. Emellett más, a cirkuszművészettel kapcsolatos felnőtt szakképzésekre is lehet jelentkezni augusztus 21-ig.
Edu-Art interjú

„Nem biztos, hogy csak a szép hangban lehet gyönyörködni”

Fekete Mari zenei vezető, művésztanár, 55 éve tanít zenés színpadi gyakorlatot a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A pályán eltöltött évtizedekről, régről és a máról, énektanításról és tizenkét németül tátogó törpéről beszélgettünk vele.
Edu-Art tünet együttes

Menedzsert és táncosokat keres a Tünet Együttes!

A független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata keresi legújabb csapattagjait.
Edu-Art müpa

Tehetségkutatót rendez a Müpa

"A föld alól is előkeresi a tehetségeket a Müpa" - avagy ismét megrendezik a rendhagyó, underground tehetségkutatót a Müpa mélygarázsában. A május 10-ig pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, akik május 26-án önálló koncertet adhatnak a Garázsband Fesztiválon.