Klaudia

Bábcsoport-vezetői képzés indul

2010.10.05. 15:09

Programkereső

A 60 órás akkreditált továbbképzést a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus szervezi. Jelentkezési határidő: október 18.

A továbbképzés célja gyermek-bábcsoport vezetéséhez szükséges elméleti és gyakorlati alapismeretek nyújtása közművelődési szakemberek, óvodapedagógusok, pedagógusok, bábcsoportvezetők, gyógypedagógusok számára. A gyakorlatorientált képzésben a hallgatók jártasságot szereznek a bábok életre keltésében, megismerkednek a gyerekekkel végzett, illetve a „hagyományosan" folytatott rendezői munka közötti különbségekkel, a bábjáték alaptörvényeivel, sajátosságaival, hatásmechanizmusával, az alkotói munka szakaszaival, és a képzés eredményeként képesek lesznek élményt nyújtó bábelőadást létrehozni.

A továbbképzés vezetői: Székely Andrea, Fekete Anetta, Kuthy Ágnes és Gimesi Dóra. A foglalkozások időpontjai: 2010. november 6-7., december 4-5., 2011. január 9-10, február 6-7., helyszíne: MMIKL, 1011 Budapest, Corvin tér 8.

A jelentkezés feltétele a középfokú iskolai végzettség, a továbbképzés részvételi díja: 65.000.- Ft. A tanfolyam minimum 10 fő jelentkezése esetén indul, jelentkezési határidő: október 18.

További információ és jelentkezés a letölthető adatlap visszaküldésével: Szluka Judit (MMIKL / Művészeti Programok Főosztálya) a fenti postacímen vagy e-mailen: szlukaj@mmi.hu.