Ervin

Az A13 Színház nyílt pályázata színházi előadások fogadására

2010.11.08. 21:47

Programkereső

Beadási határidő: 2010. november 15.

A XIII. Kerületi Közművelődési Nonprofit Kft., mely az újonnan létrejött A13 Színház fenntartója, pályázatot írt ki már létrejött, kimagasló értéket képviselő színházi előadások fogadására. Pályázhatnak színházak, művészeti alkotóközösségek, amatőr és hivatásos társulatok.

A pályázat benyújtási határideje: 2010. november 15.

Cím: XIII. Kerületi Közművelődési Nkft., Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, 1131 Budapest, József Attila tér 4.

A pályázathoz csatolni kell:

- a társulat bemutatkozó-anyagát, referenciáit;
- az egész estés, új színpadi szöveg tervét (szinopszisát) és egy ebből kidolgozott jelenetet;
- a projekt részletes leírását (szerző neve, mű címe, leírása);
- az alkotók nevét és a tervezett szereposztást;
- a rendező szándéknyilatkozatát.

Tájékoztatjuk Pályázóinkat, hogy az A13 Színház semmilyen költségtérítést nem fizet a társulatnak, de biztosítja színháztermét 1 alkalommal az előadást megelőzően színpadi főpróba céljára és 1 alkalommal a nagyközönségnek szóló előadáskor teljes technikával és az ehhez szükséges műszaki személyzettel.

A pályázatban leírt és a pályázati eljárásban keletkező adatok közérdekű adatoknak minősülnek.

A pályázatok benyújtásának módja: 6 példányban 2010. november 15-ig beérkezően, kizárólag postai úton. A határidőn túl érkező pályázatok érvénytelenek.

Pályázattal kapcsolatban felvilágosítást telefonon a +36 1 320 3844 számon vagy e-mailben a tothbarbara@kult13.hu címen kaphatnak Tóth Barbara szakmai igazgatótól, illetve a www.kult13.hu honlapon találhatnak.

A pályázatok elbírálása legkésőbb a beérkezési határidőt követő 20 napon belül történik. A döntésről a pályázók a döntést követő legkésőbb 30 napon belül postai úton értesítést kapnak. A döntés ellen fellebbezésre nincs lehetőség.