Konrád, Tivadar

Kamasz-bazár(va) - jelenetírói pályázat fiataloknak

2010.11.11. 18:53

Programkereső

Beadási határidő: 2010. december 31.

Ha szeretitek a színházat és kedvet éreztek az íráshoz, itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok magatokat! Jelentkezzetek a Vígszínház Kamasz-bazár(va) pályázatára, ahová kétszereplős jeleneteket várunk titeket foglalkoztató témákról, problémákról. Írjatok saját magatokról, barátaitokról, legyetek ti is szereplői saját jeleneteiteknek! Ha elmúltál 14 és még nem töltötted be a 21-et, jelentkezz!

Ötletadó címként a következőket ajánljuk: Én és az új tesóm; Az új osztálytársunk és én; Apa szeretője és én; A féltesóm és én; Cool, lúzer és a klikkek (a kegyetlen ifjúság); Felnőtt? Gyerek? Magam sem tudom, ki vagyok; Engem senki sem ért meg; A titkom... stb., de minden saját ötletet kíváncsian várunk.

A jeleneteket 2010. december 31-ig küldjétek el a kamaszbazarva@vigszinhaz.hu e-mail címre!

A beérkezett írásaitokat egy hattagú zsűri értékeli majd, amelynek tagjai: Eszenyi Enikő színésznő, rendező, a Vígszínház igazgatója; Hegedűs D. Géza színész, rendező, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára; Koltai Edina diák; Juhász Iván, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanára; Néder Panni, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendező szakos hallgatója és Garai Judit, a Vígszínház dramaturgja.

A legsikeresebb jelenetekből összeállított előadást a Vígszínház bemutatja, a legjobb írásokat értékes díjakkal jutalmazzunk.

Legyetek ti is szerzőtársaink, írjatok nekünk jelenetet!

http://vigszinhaz.hu