Fülöp, Evelin

túlpART művészeti pályázat

2010.12.14. 13:49

Programkereső

Beadási határidő: 2010. december 20.

A túlpART illusztrációs pályázatot ír ki, mely együttműködésből szeretne hagyományt teremteni. A mostani pályázat az általánostól eltérően nem szövegekhez keres illusztrációt, hanem fordítva: olyan műalkotásokat keres, melyek írásra késztetik íróinkat, költőinket.

Jogi és személyi feltételek:

- érvényesen pályázhat minden 18. életévét betöltött természetes személy;
- a 18. életévüket be nem töltött természetes személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak;
- állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben.

Pályamunkák beadásának feltételei:

A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. A pályázó a pályamunka benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a pályamunka a saját szerzői műve, továbbá hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői, felhasználói, illetve személyiségi jogát, a pályamunka közzététele semmilyen jogszabályt nem sért. Egy pályázó maximum 3 művel nevezhet.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályamunka benyújtása elektronikusan, a www.tulpart.ning.com weboldalon történik. A pályázónak mindenekelőtt regisztrálnia kell a fent említett weboldalon és elfogadnia a pályázati feltételeket. Az adatlap kitöltését követően a pályázónak fel kell töltenie a pályamunkát a következő pontban felsorolt technikai feltételeknek megfelelően.

Technikai feltételek:

A pályamunkát az elbíráláshoz JPG file, max. 300 KB, max. 500px X 600px formátumban kérjük feltölteni.

A pályázatok leadási határideje: 2010. december 20. (éjfél). Határidő után beérkezett pályamunkákat elfogadunk, de felhívjuk a figyelmet, hogy a későbbi feltöltés csökkenti a sikeres szereplés esélyét.

Díjak: A beküldött művek alapján irodalmi pályázat kerül kiírásra, melynek első (kb.) 50 helyezettje szerepel a pályázati művekből álló Antológiában illusztrációval együtt, melyből egy kötetet ingyenesen kap kézhez minden Kötetben Szereplő.

Minden pályázó 1 művével ingyenesen használhatja a Túlpart (www.tulpart.ning.com) webáruházát.

A pályázat részletes kiírása megtalálható itt.