Beáta, Izolda, Lea

Muzsika képekben - fotópályázat

2011.03.01. 18:14

Programkereső

Beérkezési határidő: 2011. március 10./12.

A József Attila Művelődési és Konferencia Központ, a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület, valamint az AKKORD Fúvós Együttes fotópályázatot hirdetnek Muzsika képekben" címmel. A fotók témája a zene, zenekari fellépések, szólisták, minden, ami zenével kapcsolatos.

A pályázati anyagok beküldésének határideje:

Postán: 2011. március 10-ig beérkezően
Személyesen: 2011. március 12-én 9 óráig.

Részvételi feltételek:

- A pályázaton mindenki rész vehet, aki a kiírási feltételeket elfogadja.
- A szerző összesen legfeljebb 25 db digitális fotót küldhet be. A képek jelölése a nevezési lap szerint! Ezen számon belül lehetőség van 1 sorozatra, ami legfeljebb 4 fotóból állhat. A sorozat képeit egymás után növekvő képsorrendben kell a cd-re felvinni. A sorozat nem bontható meg!
- A fotók témája a zene, zenekari fellépések, szólisták, minden, ami zenével kapcsolatos. A digitális fotók kidolgozási módja kötetlen.
- A fotókat 20×30-asra kell méretezni a közös nagyíthatóság érdekében. A hosszabbik oldal minimum 1800 pixel legyen.
- A beküldő köteles a nevezési lapon, a szerző nevét, és elérhetőségeit ( lakcím, telefon, email cím), a kép címét és jelölését feltüntetni. A fotókról 2 példányos nevezési lapot kell kiállítani.
- A cd-t gondos csomagolásban kell a kiállítási naptárban megjelölt helyre, illetve határidőre beküldeni. Alkotó kollektívák tagjai beküldhetik cd-iket közös csomagban is, de az egyéni nevezési lap kitöltése ebben az esetben is szükséges.
- A képanyag zsűrizésre való előkészítésének biztonsága érdekében a határidő minden résztvevő számára kötelező.
- A szerzők a nevezési lap aláírásával a pályázati feltételeket tudomásul veszik és garantálják, hogy a pályázatra saját, eredeti műveiket küldik be, és egyúttal nyilatkoznak, hogy az ábrázolt személyek személyiségi jogait nem sértik.
- A rendezők a beküldött digitális fotókat a kiállítás propagandája és katalógus illusztrálására díjmentesen felhasználhatják. Minden más célú felhasználás csak a szerző előzetes hozzájárulásával történhet.

Zsűrizés:

A zsűri tagjai:
Brunczel Tibor
Dr. Csongrádi Béla
Dr. Fancsik János

- A beérkezett képanyagból 3 tagú zsűri közreműködésével a bemutatásra, illetve kiállításra alkalmas digitális fotók kiválogatásra kerülnek, abból kiállítást rendezünk. A fotókat kiállítjuk, illetve az arra érdemes munkákat a zsűri döntése alapján díjazzuk. Felajánlások alapján különdíjak kerülnek kiadásra. A kiállításra kerülő fotókat az Akkord Fúvós együttes költségeire lenagyíttatjuk, melyek a kiállítás után az Akkord Fúvós Együttes tulajdonába kerülnek.
- A kiállításra nem kerülő, de a zsűri válogatása alapján arra érdemes fotókat egy klubprogram keretén belül a Fúvós Együttes közreműködésével levetítjük.
- A zsűri döntése mind az elfogadás, mind a díjazás tekintetében megtámadhatatlan.
- A zsűrizés nyilvános, azon a szerzők és érdeklődők részt vehetnek, kivéve a díjmegállapítást. Ugyanígy nyilvános a zsűrizés napján tartandó szakmai konferencia.
- A digitális fotókat tartalmazó cd-ket a nevezők a Fotóklubban átvehetik a zsűrizés után.

Díjazás: serleg az első 3 helyezettnek, illetve 2 oklevél.

Beküldési cím:
József Attila Művelődési és Konferencia Központ
3100 Salgótarján, Fő tér 5.

Nevezési lap letölthető itt.