Konstantin

Fiatal Kortárs Állásfoglalások pályázat

2011.04.05. 10:21

Programkereső

Beadási határidő: 2011. április 15.

A Fiatal Kortárs Állásfoglalások pályázatot Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zsolnay Örökség Kezelő Non-Profit Kft. és a Martyn Ferenc Szabad Művészetoktatási Alapítvány hirdeti meg, a Párizsi Magyar Intézet és a Jeune Création Européenne - Biennale Itinerante d'Art Contemporain támogatásával.

A munka formai és technikai megközelítése teljesen szabadon kezelhető és értelmezhető, műfaji megkötés nélkül. Minden pályázó csak egy, 2006 után keletkezett munkát vagy munkaegyüttest küldhet be a pályázatra.

A pályázaton részt vehet saját alkotásával minden 35. életévét még be nem töltött magyar, vagy Magyarországon élő, külföldi állampolgár. A műveket, regisztráció után, on-line, digitális formátumban kell feltölteni a www.fika.hu weboldalra 2011. április 1. és 15. között. 

A zsűri által kiválasztott 8 műalkotás képviseli ez év októberében Magyarországot a Jeune Création Européenne Biennálén. A Franciaországban bemutatott alkotások szerepelnek a Jeune Création Européenne angol nyelvű katalógusában, illetve két éven keresztül, a nemzetközi válogatással együtt utaznak a biennálé partnervárosainak kiállítóhelyeire. (www.jceforum.eu)

További információ kérhető: Stenczer Sári, a kiállítás kurátora és a pályázat szervezője, e-mail: stenczer@gmail.com

A részletes pályázati felhívás megtalálható a Fiatal Kortárs Állásfoglalások honlapján.