Eszter, Eliza

Küldd a mosolyod - dalpályázat

2011.04.08. 11:14

Programkereső

Beküldési határidő: 2011. április 30.

A NextPRO Zrt., mint licenc tulajdonos, és a Magneoton Hanglemezkiadó és Management, mint kiadó, meghirdetik a „Küldd a mosolyod - Nicest Children Of The World" akcióhoz kapcsolódó dalpályázatot.

A dalpályázaton bárki részt vehet eredeti (eddig meg nem jelent) felvételekkel, akár több dallal is. A dalpályázat a Küldd a mosolyod akcióhoz a legjobb üzenetet  kifejező magyar nyelvű, stúdió minőségű, 4:00 percnél nem hosszabb) dalt keresi. A pályázat mottója: Gyerekekről felnőtteknek. 

A meghirdetők által felkért zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt 12 produkció 2011 májusában megjelenik album formájában, amelyet először a „Küldd a mosolyod" akcióra jelentkező gyermekek, illetve családok kapnak meg. Az összes pályázati dal közül a szakmai zsűri és közönség szavazás alapján a legjobbnak ítélt dalból videóklip készül, és a produkció lehetőséget kap az angol változat elkészítésére egy Los Angeles-i stúdióban. Ezenkívül 2 millió forint készpénz és 20 millió forint értékű szerződés kerül szétosztásra a győztes dal előadói és szerzői között.

A részletes felhívás megtekinthető „Küldd a mosolyod" hivatalos weboldalán