Fülöp, Evelin

A Káva Kulturális Műhely felhívása műhelymunkára

2011.05.05. 11:02

Programkereső

Jelentkezési határidő: 2011. május 15.

A Káva Kulturális Műhely meghirdeti az első "Résztvevő Színháza" műhelymunkát.

Időpontja: 2011. július 19-22.
Helyszíne: MU Színház (1117 Budapest, Kőrösy J. utca 17.)
A műhelymunka munkanyelve: magyar

A műhelymunka vezetői: Bori Viktor, Gyombolai Gábor, Romankovics Edit, Takács Gábor

A műhelymunka témája: a Káva Kulturális Műhely munkamódszerének, alkalmazott színházi és drámapedagógiai elméletének, gyakorlati elemeinek megismertetése, átadása, az alkalmazott elemekről való közös gondolkodás. Mit jelent(het) a gyakorlatban a néző bevonása és az interaktív színház? A Káva Kulturális Műhely 1994-ben kezdte munkáját, 1997 őszétől vált teljesen önállóvá. A társulat Budapest első és Magyarország legnagyobb színházi nevelési társulata, magas szakmai színvonalon, elismerten működő, hazai és nemzetközi programokat bonyolító professzionális drámapedagógiai és színházi műhely. A társulat munkatársai Magyarország legtapasztaltabb szakemberei közé tartoznak a dráma, a színházi nevelés és a civil menedzsment területén.

A részvétel feltételei:
- hiánytalanul kitöltött adatlap (az adatlap letölthető a http://www.kavaszinhaz.hu/ főoldaláról),
- minimum 1 éves szakmai gyakorlat a színház és/vagy a drámapedagógia bármely területén.

Díja: 40.000 Ft / fő. A műhelymunka díja nem tartalmazza az étkezést és a szállás költségeit (ezeket a képzés résztvevőinek egyénileg kell megoldaniuk).

Jelentkezési határidő: a hiánytalanul kitöltött adatlapot 2011. május 15-ig kell elküldeni a takacs.gabor@kavaszinhaz.hu címre. (A műhelymunka díját csak a résztvevői névsor véglegesítése után, külön értesítés alapján kell befizetni.)

A műhelymunka létszáma: min. 10, max. 20 fő. A műhelymunka nem akkreditált képzés, elvégzéséről oklevelet kapnak a résztvevők. A program a MU Színház támogatásával, a résztvevők és a Káva Kulturális Műhely hozzájárulásával valósul meg.