Fülöp, Evelin

Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája

2011.05.09. 18:36

Programkereső

Jelentkezési határidő: 2011. május 15.

Az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre 2011. július 17-26. között, Debrecen kiemelt turisztikai területén, a Nagyerdő szomszédságában, az Egyetemváros területén.

A rendezvény jól ismert zeneművész tanárok közreműködésével mesterkurzusok keretében ad lehetőséget a magyar és más országokból jövő fiatal zeneművészek számára a zenei és hangszeres fejlődésre. A Nyári Akadémia keretében harmadik alkalommal kerül sor a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar felkészülésére és koncertturnéjára Vásáry Tamás és Hámori Máté vezetésével. A tábor végén a résztvevők oklevelet kapnak a kurzusok teljesítéséről és a szerzett kreditekről.

Jelentkezési feltételek:

Korhatár: 16 év.
Jelentkezhetnek fiatal zeneművészek, zeneművészeti egyetemek, karok és intézetek hallgatói, szakközépiskolák növendékei.

A jelentkezési határidők:

Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar: 2011. május 15.
Hangszeres mesterkurzusra - jelentkezési lap: 2011. május 15.
(Értesítés a jelentkezés elfogadásáról: 2011. június 1.)

Regisztrációs díj: 10 000.- (Vissza nem térítendő)
Részvételi díj: 25 000.- Ft (csak mesterkurzus, valamint mesterkurzus és zenekar)
A regisztrációs és részvételi díj befizetésének határideje: 2011. június 15.

A díj tartalmazza valamennyi kurzuson és hangversenyen való részvételt, valamint a hallgatóknak előzetes kérés alapján kamara mesterkurzust biztosítanak. Amennyiben valaki csak a zenekar munkájában szeretne részt venni, csak regisztrációs díjat kell fizetnie. A résztvevőknek az épületben lévő kollégiumban a szervezők szállást tudnak biztosítani 1.400/fő/éj térítés ellenében, melyet az előzetes foglalás szerint a helyszínen kell fizetni.

További információ és jelentkezési lapok a Nyári Akadémia honlapján találhatók.