Júlia, Rita

A Cimbalom Világszövetség Kongresszusa

2011.05.17. 10:15

Programkereső

Jelentkezési határidő: 2011. május 20.

A Cimbalom Világszövetség 2011-ben ünnepli 20. évfordulóját, ezért a tagság döntése alapján az alapító országban, Magyarországon kerül megrendezésre a soros összejövetel.

A kongresszus célja a tagság találkozása, döntések hozatala a Szövetség működéséről, az országok delegációinak bemutatói hazájuk cimbalmos kultúrájából, ismeretek, információk cseréje és szerzése, a hangszer népszerűsítése. A tagság által a kongresszus idején tartott koncertek, előadások és az árusításokkal egybekötött kiállítások nyitottak a nagyközönség számára. A 11. kongresszus fő témája a Szövetség 20 éves munkája eredményének bemutatása, a hangszer kultúrájának integrációja.

A kongresszus helyszíne: Vigyázó Sándor Művelődési Ház

Részvételi díjak:
- a kongresszus teljes idejére tagoknak és hozzátartozóiknak: 90 EUR/ 24300 Ft/fő.
- a kongresszus teljes idejére nem tagoknak: 180 EUR/ 48600 Ft/fő.
A részvételi díj magában foglalja az utazást a szállás és a helyszín között, napközbeni ingyenes frissítőt (kávé, tea, víz), az előadáshoz szükséges alapvető kellékeket, a kiállítóknak 4 m2 területet (aki ennél többet igényel, külön kell megfizetni), és belépőjegyet valamennyi programra, valamennyi közös programon való részvételi lehetőséget, kongresszusi kiadványokat.
A koncerten és előadásokon való aktív részvételt csak a tagságnak tudnak biztosítani. Akik nem tagok, csak látogatóként vehetnek részt a koncerteken és előadásokon. A kiállítók lehetnek tagok és nem tagok.

A jelentkezési határidőt követően követően csak passzív részvételre lehet jelentkezni.

Letölthető anyagok:

Részletes információ
Jelentkezési lap