Emil, Csanád

Savaria Régi Zene Műhely

2011.06.04. 10:23

Programkereső

Jelentkezési határidő: 2011. június 30.

Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Szombathely főterén álló középkori falakra épült barokk ferences kolostor épületében, az Assisi Szent Ferenc Kollégiumban a Savaria Régi Zene Műhely 2011. augusztus 3-11. között.

A Műhelyre zeneiskolások, zeneművészeti szakközépiskolások és főiskolások, zenetanárok jelentkezését várják. A nagyközönség tanári- és növendékhangversenyeken kaphat ízelítőt az itt folyó munkából. Idén első alkalommal indul reneszánsz és barokk kórus-kamaraének-karvezetés kurzus. Időpont

A Műhelyre aktív és passzív résztvevőként, egyénileg vagy kamaraegyüttessel lehet jelentkezni. Az aktív hangszeres hallgatók részt vehetnek egy vagy több kurzuson. Egyéni óráikon kívül közreműködhetnek tanári irányítással működő fakultatív kamarazene csoportok munkájában. Látogathatják valamennyi kurzus óráit és a Műhely minden rendezvényét, és megilleti őket a kurzustagoknak járó valamennyi kedvezmény.

A passzív részvétel valamennyi tanítási óra, előadás, koncert és program meghallgatására jogosít. Részt vehetnek a táncházakon, és megilleti őket a kurzustagoknak járó valamennyi kedvezmény.

Korlátozott számban (a professzorok időbeosztásától függően) aktív napijegy váltható, mely 1 hangszeres órára és az adott nap valamennyi programján való részvételre jogosít, a kurzustagoknak járó kedvezmények nélkül.

Passzív napijegy az adott napon a passzív részvétellel azonos lehetőségeket biztosít, a kurzustagoknak járó kedvezmények nélkül.

A kurzustagoknak jelentkezési- és részvételi díjat kell fizetniük. Kamaraegyüttesek személyenkénti jelentkezési díjat és egyszeres részvételi díjat fizetnek.
Jelentkezési díj: 12 000 Ft
Kurzusdíj: 24 000 Ft (aktív) / 16 000 Ft (passzív)
Napijegy: 8 000 Ft (aktív) / 6 500 Ft (passzív)

A kurzuson való részvételt több főiskola  kreditpontokkal honorálja. (Ha a jelentkező hallgató intézménye éppen nem tartozik ezek közé, akkor a szervezőkkel kell felvenni a kapcsolatot: +36/20 959 2658).

További információ a Savaria Régi Zenei Műhely honlapján található.