Sándor, Ede

Színjátszásban nincs határ művészeti tábor

2011.07.07. 16:23

Programkereső

Augusztus 1-5. között Mezőkovácsházán, a jelentkezési határidő július 15.

A Körös-Vidék Drámapedagógiájáért Alapítvány és a Békés Megyei IBSEN Oktatási, Művészeti és Közművelődési Nonprofit Kft. Kulturális Iroda „Színjátszásban nincs határ" címmel nemzetközi művészeti tábort szervez.

A tábor művészeti vezetője Perényi Balázs drámatanár, rendező.

A táborba azokat a felnőtt, illetve közép és általános iskolás korosztály képviselőit várjuk, akik szeretnek közösségben dolgozni és szakmai ismereteiket szeretnék bővíteni.
A jelentkezők szakemberek vezetésével a színpadi művészethez tartozó rendezői feladatokat, mozgáskultúrát, díszlet- és jelmeztervezést sajátíthatják el. Tapasztalatokat szerezhetnek a csoportalakítási technikákra, különböző helyzetgyakorlatok alapján sajátíthatják el a színészmesterség alapjait, a tánctanulás során bepillantást nyerhetnek a színpadi mozgás fontosságába. A díszlet- és jelmeztervezés során megtapasztalhatják mennyire fontosak egy-egy színpadi előadás alkalmával a megfelelően megtervezett és felépített díszletek, jelmezek.

Részvételi díj: 16 000 Ft, amely tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és a szakmai program költségét. (Aki csak a szakmai programon kíván részt venni, annak a részvételi díja 8 000 Ft)

Jelentkezési határidő: 2011. július 15.

A táborral kapcsolatos információ kérhető Savolt Zoltánnál a 20-402-2178-as telefonszámon, vagy a savoltka@gmail.com e-mail címen.

Letölthető dokumentumok:
A tábor részletes programja

Jelentkezési lap