Orbán

Fehérvár hangja - Tehetségkutató verseny Székesfehérváron

2011.09.03. 10:44

Programkereső

Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 30.

"Fehérvár hangja" elnevezéssel tehetségkutató versenyt rendeznek Székesfehérváron az ősz folyamán. A megmérettetésre a városban élő vagy ott tanuló 14-25 év közötti fiatalok jelentkezését várják.

A Fehérvár Médiacentrum, a város önkormányzata és a székesfehérvári Karma Kreatív Stúdió által szervezett rendezvény keretében három fordulóban választja majd ki a szakértő zsűri Fehérvár Hangját.

A versenyre augusztus 21. és szeptember 30. között lehet jelentkezni, pop, rock, dzsessz vagy musical dallal. A válogatót október 29-én és 30-án tartják, ahonnan a zsűri által legtehetségesebbnek tartott 24 versenyző kerül be a novemberi elődöntőbe, majd közülük tizenketten léphetnek színpadra a decemberi, gálaest keretében megtartandó döntőben.

A zsűri elnöke Pély Barna, a United együttes frontembere, a Kodolányi János Főiskola művésztanára lesz, a zsűri tagja rajta kívül Kelemen Angelika dzsesszénekesnő, Vörös Tamás zenész, a bodajki Hang-szín-tér Művészeti Iskola igazgatója és Quintus Konrád színész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház megbízott igazgatója.tehetségkutató

Minden további információ megtalálható a verseny honlapján.