Gábor, Karina, Ders

VI. Kecskemét Fringe - művészeti fesztivál alkotó fiataloknak

2011.12.02. 10:54

Programkereső

Jelentkezési határidő: 2012. február 1.

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2012-ben ismét megrendezi a 14-30 éves fiatalok összművészeti fesztiválját. Több napon, több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében, professzionális technikával kínál bemutatkozási lehetőséget minden művészeti ágban: zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy, illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajok és színpadi megvalósítások. A rendezvény tervezett időpontja: 2012. március 29- április 1.

A fesztiválon való részvétel feltételei:

- Korosztályi határok: 14-30 év
- A politikai tartalmú, mások személyiségi jogait és érzékenységét sértő, a fesztivál szellemiségével nem összeegyeztethető programokat a szervezők nem fogadják be.
- Nevezési díj nincs.
- A Kecskemét Fringe fesztivál biztosítja a fellépés helyszínét professzionális alaptechnikával, a fesztivál általános promócióját, lehetőséget a szereplőknek, saját programjaik reklámozásához az egyes helyszíneken. Minden egyéb költség a fellépőket terheli.
- A Kecskemét Fringe programok mindenki számára díjtalanul látogathatók.
- A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy az információs anyagukban elküldött, és a Kecskemét Fringe rendezvényen készült fotókat, videófelvételeket a Kecskeméti Ifjúsági Otthon a rendezvény reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.

A 2012. februárig 1-jéig jelentkező szereplők programjait műsorba szerkesztik, hogy az alkotók és az alkotások számára legalkalmasabb környezetben valósuljanak meg. A fellépés helyszínét és időpontját a szervezők egyeztetik az alkotókkal.

Regisztráció 2011. november 1-jétől ezen a linken.

További információk: Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523