Eleonóra

Ha vámpír lennék - színházi látványpályázat

2012.02.27. 11:22

Programkereső

A Fészek Színház készülő új bemutatójához kapcsolódóan hirdet alkotópályázatot. A beküldési határidő március 12.

Az április közepén bemutatandó májlájt című előadás kapcsán, amely a nagy sikerű Twilight-saga első részét dolgozza fel, alkotópályázatra hívja a Fészek Színház azokat a fiatalokat és vállalkozó szellemű felnőtteket, akik szeretnék megmérettetni tehetségüket.

A pályázat témája és a díjazás:

A felhívásra "Ha vámpír lennék" témában bármilyen vizuális alkotással (fotó, festmény, rajz, szobor, installáció stb.) lehet pályázni. Az alkotások kikerülnek az előadás helyszínéül szolgáló aula falára, és így a májlájt látványvilágának részét fogják képezni. A beérkező művekről készült képeket feltöltik a Fészek Színház facebook oldalára is (facebook.com/feszekszinhaz), és a három legtöbb lájkot kapó alkotás tulajdonosa 2-2 jegyet nyer az előadás premierjére. A lájkolók között pedig 2 jegyet sorsolnak ki a májlájt egyik áprilisi előadására. (A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a Fészek Színház és az előadás munkatársai valamint hozzátartozóik nem vehetnek részt.)

A pályázat menete:

A művet - szobor, installáció esetében az arról készült képet - március 12-ig kell elküldeni a feszekszinhaz@gmail.com címre. Szavazni március 19-ig lehet.

A játékkal kapcsolatban további információ kérhető a feszekszinhaz@gmail.com címen, valamint a 06-20-489-6489-es telefonszámon.

A készülő előadás próbafolyamatát a színház blogján lehet figyelemmel kísérni.