Bernadett

Továbbra is népszerű a Moltopera

2012.02.29. 18:18

Programkereső

Teltház várható a Moltopera Társulat bemutatkozó koncertjének ismétlésén is - siessen jegyért, aki szeretné látni őket március 11-én!

"Ami viszont a legnagyobb hatást teszi a közönségre, hogy - a profi világban szinte egyedülállóan - látszik rajtuk, imádják, amit csinálnak. Így érdemes komolyzenét csinálni, így érdemes operát énekelni." - írta az első koncertről kritikusunk. Valóban, a Moltopera eddig igazi sikertörténet. A 2011 augusztusában alakult társulat 20-28 év közötti fiatal énekesekből áll, céljuk - amint azt a társulat vezetője a Fideliónak elmondta - a hazai operaélet megreformálása, s hogy ismét széles tömegekhez juttassák el és érthetővé tegyék az opera műfaját. 

Moltopera 2012. március 11.
Moltopera 2012. március 11.

Úgy tűnik a koncepció sikeres: az első bemutatkozó"koncertet övező siker és az utolsó darabig hetekre előre eladott pótszékek legalábbis ezt jelzik. A március 11-én, vasárnap 19.00 órától szintén a Nádor Teremben  tartott "ismétlésre" ugyancsak kapkodják a jegyeket, a koncert előtti héten valószínűleg újra szerepet kapnak a pótszékek.