Fábián, Sebestyén

Újra Talentométer zenei tehetségkutató!

2012.03.04. 17:35

Programkereső

Az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. idén is meghirdeti könnyűzenei tehetségkutató sorozatát, melyre március 31-ig lehet jelentkezni.

2011-ben 647 zenekar nevezett a versenyre és mintegy 100 előadó bizonyíthatott az A38 Hajó színpadán is. Hasonlóan a tavalyihoz, idén is öt műfajban (pop-rock, metál, elektronikus/live act, világzene/népzene, hiphop/reggae/ska és jazz) várják a zenekarok és előadók jelentkezését. Nevezni a verseny honlapján lehet március 31-ig, az általános adatokon kívül egy biográfiára (tagok, elérhetőségek, rövid történet, fotó) valamint három saját szerzeményt tartalmazó hangfelvételre van szükség, nevezési díj nincs.

Talentométer logo
Talentométer logo

A selejtezők során szakmai zsűri és a közönség választja ki a műfajonként 10-10 fellépőt, amelyek/akik a május elején induló és június közepéig tartó elődöntők és a döntő során bizonyíthatnak. Ezek 20 perces, élő koncertek lesznek az A38 Hajón. A közönség április 22-ig szavazhat az általa továbbjutásra érdemesnek tartott fellépőre. Minden műfajból egy fellépőt a közönség juttathat be az elődöntőbe. A döntőbe jutottakra értékes szakmai díjak és nyeremények, tévéfelvétel, klipforgatás, stúdióidő, koncertturné és egyéb lehetőségek várnak. A 2011-es verseny világzene/népzene kategóriagyőztese a Góbé Zenekar volt, akikről mindent megtudhatunk erre a linkre kattintva. Sikerre fel!