Fülöp, Evelin

Fotópályázatot hirdetett a Szegedi Kortárs Balett

2012.04.30. 12:56

Programkereső

A táncegyüttes negyedszázados jubileumi fennállását bemutató fotókat 2012. december 31-ig lehet beküldeni.

Pályázati feltételek:

- Pályázatokon eddig nem szerepelt alkotásokkal lehet nevezni, maximális alkotói szabadság mellett.
- Minimum 10 MB méretű képeket várnak JPG vagy PNG formátumban, melyeket jeligés regisztrációt követően egy megadott tárhelyre, valamint kicsinyített méretben (JPG, PNG 1024x768) megadott e-mail címre kell küldeni.
- Egy fotós csak egy jeligével vehet részt a pályázaton.
- A pályázatra bármely kategóriában beküldött művekkel kapcsolatban a Szegedi Kortárs Balett korlátlan felhasználási jogot élvez az érvényben lévő szerzői jogok betartása mellett!

Szegedi Kortárs Balett: Bosszúállók
Szegedi Kortárs Balett: Bosszúállók

Kategóriák:

1. Stage
Bármely, a Szegedi Kortárs Balett fotós főpróbáin, illetve előadásain 2011. szeptember elejétől 2012. december 31-ig készült /készülő fotó. A fotós főpróbákra bemutatókat megelőző napokon kerül sor, ezekről regisztrációt követően a pályázók e-mail formájában értesülnek. Amennyiben előadás fotózási igény merül fel, arra a PR-menedzserrel egyénileg egyeztetve nyílik lehetőség. (Fotós főpróbák év végéig 2-3 alkalommal lesznek.)

2. Back stage
Bármely, a Szegedi Kortárs Balett életéről, tagjairól akár a színfalak mögött, öltözőben, színházban, akár közterületen készült életkép alkalmas, az 1. kategóriában meghatározott időintervallumon belül.

A pályázóknak mindkét kategóriában 3-3 képpel kell nevezniük, a pályázati feltételekben megadott paraméterek alapján!

A képeket a zsűri 2013. január 31-ig bírálja el. A nyertes megbízást kap a Szegedi Kortárs Balett 25. jubileumi évada tavaszi bemutatójának fotózására. 

3. Back age
Bármely, a Szegedi Kortárs Balett előadásairól, életéről, próbáiról bármikor az elmúlt évek során készült még nem díjazott fotóval lehet nevezni, jellemzően inkább a 80-as, 90-es években, legkésőbb a 2000 végéig született képeket várják. A Back age kategória nyertese a Szegedi Kortárs Balett különdíját kapja. 

A pályázat menete:

A pályázóknak első lépésben patakidorka@invitel.hu címen Gáti Katalin Teodóra PR-menedzserrel kell felvenniük a kapcsolatot. Tőle kapják meg a tárhely belépési kódját, ahova jeligés regisztrációt követően tudnak belépni és a képeket feltölteni. Ezután e-mail-en is el kell küldeni a PR-menedzser számára a fotók kicsinyített változatát, melyeket a szervezők szintén jelige alatt közzétesznek a Szegedi Kortárs Balett facebook oldalán.