Antal, Antónia

Álláslehetőség a Kínai Nemzeti Operaházban

2012.05.10. 10:42

Programkereső

A Csendes-óceáni térség egyik jelentős és zeneileg színvonalas operaháza szólamvezetői pozíciókra hirdet felvételt.

Kína egyik leghíresebb zenekara, a Kínai Nemzeti Operaház szimfonikus zenekara 59 éve működik. A sokoldalú szimfonikus zenekar nem csak szimfonikus műveket, hanem operaműveket is ad elő. Jelenlegi igazgatója Yu Feng professzor. A közönség több száz kínai és európai operát hallhatott már előadásukban, a zenekarban gyakori vendégnek számítanak világhírű zenészek. A szimfonikus zenekar a Szovjetunióban, Japánban, az Egyesült Államokban, Finnországban, Egyiptomban, Szingapúrban, Hong Kongban, Makaóban, és Tajvanon is turnézott, így nemzeti és nemzetközi hírnévre tett szert magas színvonalú előadásaival. 

A zenekar most felvételt hirdet szólamvezetői pozíciókra

Foglalkoztatási feltételek:

- 2000 USD egy hónapra + bérleti támogatás.

Alkalmassági követelmények:

A Kínai Nemzeti Operaház olyan tapasztalt professzionális zenészek jelentkezését várja, akik elvégezték egy nemzetközileg elismert intézmény teljes képzését és részt tudnak venni angol nyelvű próbákon. Minden további feltétel azonos.

Felvételi jelentkezés:

Az itt letölthető jelentkezési lapot (melynek minden mezője kötelezően kitöltendő) postán kell elküldeni, a következőkkel együtt: útlevél, diplomák, fordítások és oklevelek másolata, igazolás jelenlegi munkahelyről, és egy nemrég készült fénykép három példányban. A jelentkezőknek továbbá küldeniük kell VCD-n vagy DVD-n egy felvételi anyagot, amely nem tartalmazhat szerkesztést és vágást. A felvételnek tartalmaznia kell a felvételihez kért összes darabot és részletet.

Kapcsolat, információ: eurosa@126.com