Márk

Tagfelvételt hirdetett a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület

2012.06.25. 12:22

Programkereső

Harmincöt év alatti iparművészeket és szakírókat várnak július 4-én a FISE Galériájában.

A FISE független szakmai szervezet, amely 30 éve segíti az iparművészek pályakezdését: kiállítási lehetőség biztosításával, folyamatos tájékoztatással, érdekképviselettel. A tagság 9 szakma szerint szakosztályba tagolódik, az egyesületet választott vezetőség irányítja. A FISE irodája és 4 műterme mellett, Budapest szívében működtet egy galériát is. Itt évente 12-16 kiállítást rendeznek, ahol a tagok bemutatkozhatnak a szakmai és a tágabb közönségnek. Az egyesület évente több külföldi meghívásnak tesz eleget, valamint vendég kiállítókat is fogad. Szervezeti és sajtókapcsolataik révén segítenek a pályakezdőknek megvalósítani művészi
célkitűzéseiket, így egyre többen vannak, akik FISE tagként indultak el és mára a magyar kultúra és művészet nemzetközileg is elismert alkotói lettek. 

A tagfelvételre való jelentkezési feltételek:

Minden 35 év alatti, bármely iparművészeti ággal vagy művészetelmélettel foglalkozó jelentkezhet (diploma nem feltétel). A tagfelvétel időpontja, helyszíne: július 4., 13-18 óra, FISE Galéria (Bp. V. Kálmán Imre utca 16.)

A felvételre vinni kell:

- CD-n portfóliót (alkotások, cím, irodalom, stb.);
- egy A4-es lapon életrajzot az elérhetőségekkel (postacím, telefon, mail);
- néhány eredeti (nem nagy méretű) alkotást, rajzot, amely még aznap elvihető;
- kétezer forintot, eljárási díjra.

További felvilágosítást a következő email címen lehet kérni: iroda@fise.hu.

Az egyesületről bővebb információ a FISE honlapján található.