Bernát, Felícia

Dalszerzők, figyelem!

2012.11.25. 16:44

Programkereső

Az egymillió forint díjazású "Írj egy NAGYSZERŰ dalt!" elnevezésű pályázatra november 30-ig várják az amatőr és profi zenészek jelentkezését.

Műfaji megkötés nincs, a szerzők felé csupán az az elvárás, hogy az "egyszerű, szakszerű, nagyszerű" szavak - ebben a sorrendben, de nem feltétlenül egymás után - szerepeljenek az elkészített dal szövegében. A dalokat mp3 formátumban tölthetik fel a pályázók a http://www.nagyszerudal.hu/ oldalra. A beérkezett dalokat - a pályázók kilétének ismerete nélkül - meghívott zsűri értékeli. A zsűri tagjai között az Animal Cannibals, Dankó Gábor zenei szakújságíró, Dorozsmai Péter zeneszerző,-dalszövegíró, Gálik Péter dalszövegíró és Kardos Ágnes marketingkommunikációs szakember kapott helyet. "Nem rettenünk meg a sokszínűségtől, szeretnénk, ha minél több zenei műfaj képviselője megmutatná kreativitását a pályázaton" - mondta Gálik Péter, a zsűri tagja.

December 15-én a három, szakmai szemmel legjobbnak tartott művet a verseny honlapján közönségszavazásra bocsátják, és a zenekedvelőknek, rajongóknak egy hónapjuk lesz a voksolásra. A legtöbb szavazatot megszerző dal szerzőjének díja egy egymillió forint értékű OBI ajándékutalvány. A nyertes dal emellett egy videoklip elkészítésére is lehetőséget kap, melynek költségeit teljes egészében a dalszerző verseny kiírója, az OBI finanszírozza.