Zsuzsanna

Fotópályázatot indít a KAPTÁR

2013.01.21. 10:30

Programkereső

A Dolgozni máshol is lehet című kiírásra szokatlan helyszíneken történő munkavégzést megörökítő felvételeket várnak január 27-ig.

Az újonnan nyílt belvárosi co-working iroda, a modern, közösségi munkahelyet biztosító KAPTÁR fotópályázatot hirdetett amatőr és profi fotósoknak. A szervezők olyan felvételeket várnak, amelyek nem mindennapi munkahelyeket, munkahelyzeteket mutatnak be. A pályázat kiírói ritka és rendhagyó közegben, könyvtárban, plázában, köztéren, múzeumi lépcsőn vagy bárhol máshol munkájukat végzőket, laptopozókat, telefonálókat, jegyzetelőket és egyéb elkapott izgalmas, egyedi pillanatokat szeretnének látni a fotókon, ezzel is bizonyítva, hogy dolgozni nemcsak a megszokott és ismert helyszíneken lehet.

Furcsa, vicces, merész vagy roppant kényelmetlennek tűnő helyzetben látsz dolgozni valakit? Ha a szemed előtt egyensúlyozva jegyzetelnek az utcán, esetleg azt hallod, hogy a melletted álló épp vásárlás közben kap utasítást az ügyfelétől, ne habozz, fotózz! Tartsd nyitva a szemed és kapj lencsevégre szokatlan helyszínen történő munkavégzést, és küldd be a KAPTÁR közösségi iroda fotópályázatára!

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat pénznyereménnyel és kiállítási lehetőséggel díjazzák. A profi fotósokból álló zsűri - Barakonyi Szabolcs (fotográfus - index.hu), Szalontai Ábel (egyetemi adjunktus - MOME, fotó szak), Végel Dániel (fotográfus - HVG) által kiválasztott nyertes, 80.000,- forint pénzjutalmat és önálló kiállítási lehetőséget kap a KAPTÁRban. A Facebookon legtöbb közönségszavazatot kapott fénykép készítője pedig 20.000,- forintot nyer. A képekre a facebook.com/kaptarbudapest oldalon lehet szavazni.

A zsűrinek tetsző legjobb tizenöt fényképeket február 13-án mutatják be a KAPTÁR közösségi irodában, a Révay közben. A képek két hétig lesznek láthatók, a kiállítás ingyenes.

A közösségi iroda digitális formátumban, legalább 5 megapixeles felbontásban várja a felvételeket a hello@kaptarbudapest.hu e-mail címre.

Beküldési határidő: 2013. január 27.