Piroska

II. Sapixel Fotópályázat

2013.01.25. 13:30

Programkereső

A Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat pályázatára bárki elküldheti arra érdemesnek tartott fotóját április 15-ig zaj és érzések témákban.

A Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat meghirdette az idei Sapixel Fotóversenyt, amelyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet pályamunkát a világ bármely pontjáról, valamint kiváló lehetőséget teremt a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához.

Sapixel
Sapixel

A legjobb alkotásokból a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat kiállítást rendez a kolozsvári  Diákművelődési ház (Stud Ház) Európa termében, majd vándorkiállításként Erdély több nagyvárosában lesz megtekinthető.

A 2013-as versenyben a zaj, valamint az érzések témákörben lehet nevezni.

Nevezési feltételek:

- A pályázaton való részvétel előfeltétele a nevezési szabályok elfogadása és a regisztráció, majd a pályázati anyagok feltöltése a sapixel.khok.ro címre.

- Egy pályázó 1 képpel pályázhat témakörönként.

- A fájl mérete maximum 10 MB lehet (A kép felbontása minimum 1024x768 pixel kell hogy legyen.)

- A képek egy előzetes etikai, technikai és minőségi bírálaton mennek át, azok a felvételek, amelyek nem felelnek meg a kiírásnak, nem vesznek részt a pályázaton sem.

- A résztvevő a pályázati anyag elküldésével elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a szervezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeit térítésmentesen használják, illetve kiállításon bemutassák.

- A pályázó vállalja a felelősséget az esetleges személyi vagy szerzői jogok megsértéséért.

Beküldési határidő: 2013. április 15.