Hella

Februári KKK Novák Péterrel

2013.02.15. 16:00

Programkereső

A sokoldalú zenész lesz a Kollégiumi Kulturális Klubestek következő vendége február 20-án. A szervezők kérik az érdeklődőket, részvételi szándékukat a jelentkezes@lfzehok.hu e-mail címen jelezzék az eseményt megelőzően. A belépés díjtalan.

Egy igazi polihisztor, vagy ahogyan saját magát nevezi, "kultúrmunkás" lesz a KKK következő vendége. Műsorvezető, színész, énekes, szövegíró, zeneszerző, táncos, koreográfus, a Kultúrpart Csoport (a kulturpart.hu kulturális portál) kreatív vezetője, és igazából követni is nehéz, hogy mi mindent csinál.

Novák Péter
Novák Péter

Korábban legtöbben zenészként, a Kimnowak együttes frontembereként ismerhették, manapság inkább a Beugróról vagy a Fölszállott a páva televíziós vetélkedőről juthat eszünkbe a neve, de se szeri, se száma a produkcióknak, rendezvényeknek, ahol Novák Péterrel találkozni lehet.

A két beszélgető partner, Tóth Endre és Czinege Ádám február 20-án 20 órától vár minden érdeklődőt a Zeneakadémia Bartók Béla Kollégiumába (1071 Budapest, Városligeti fasor 33.). A szervezők kérik az érdeklődőket, részvételi szándékukat a jelentkezes@lfzehok.hu e-mail címen jelezzék az eseményt megelőzően. A belépés díjtalan.